Wednesday, July 28, 2010

Et livstegn

Ja, jeg ved det godt................. Der har været MEGET stille her på bloggen i næsten 1 måned nu; men det er altså IKKE, fordi jeg ligger på den lade side. Slet ikke, faktisk - jeg synes bare ikke, dét jeg har lavet har været så frygteligt interessant at vise frem. Sagen er den, at Søren har lagt gulvbrædder på hele det midterste stykke af vores ellers helt ubenyttede loftsrum. Og derefter har jeg så sorteret i alle mine garner, fibre, stoffer og lignende og båret hele molevitten på loftet. Puttet i plastik-kasser og skal så snart til at have skrevet små mærkesedler til alle disse kasser, så jeg nemt og hurtigt kan finde alle mine ting! Det har været rigtigt dejligt at gå hele lageret igennem, jeg fik da nogen enkelte overraskelser; men generelt synes jeg faktisk, jeg er rimelig god til at huske på alle de ting og sager, jeg har liggende. Og for det meste kan jeg også finde tingene, når jeg skal bruge dem. Men på eet eller andet tidspunkt, når jeg engang er færdig (!!), skulle det gerne blive endnu lettere at finde det hele.
Samtidig bliver der så også ryddet op både i mit værksted, mit lagerrum i kælderen samt i vaskekælderen. Det er SÅ dejligt at få styr på det hele.

Men nu er jeg så kommet så langt, så jeg også har fået tid og overskud til at påbegynde en ny omgang farvning. Sådan ser tørrestativerne på terrassen ud lige nu - det er altsammen 100% BFL, der har været en tur i farvegryden.


Og lige et nærbillede af een af indfarvningerne, som jeg selv er ret vild med.

Og minsandten om ikke der også er kommet gang i rokken igen. Jeg vil nu have spundet mine fibre fra bytterunden i Spindeforeningen. Det er Inger Marie, der har leveret denne blanding af finsk finuld og alpaca, der er farvet med Kool Aid. Jeg spinder 1 tråd af disse fibre og vil så tvinde den med en tråd angora fra mine 2 uldtotter. Og det er (naturligvis) min Bee, der får lov til at sno og vinde fibrene op.