Monday, June 15, 2015

Nymalet gang


Så er vi ved at være færdige med at friske gangen op. Søren har malet loft og vægge (og tog også lige køkkenet med, nu hvor han var så godt igang!), og jeg har malet paneler og gulv (og jeg tog også lige køkkenet med, nu hvor jeg var så godt igang!). Det er herligt sådan at få huset ordnet, og heldigvis er gulvmalingen både vandbaseret, hurtigtørrende og slidstærk. Jeg malede i formiddags, og allerede nu kan vi gå på gulvene - dog uden fodtøj. Malingen får lov til at hærde ordentligt igennem i et par dage, og SÅ kan vi komme på plads igen.

Sunday, June 14, 2015

Hjemme på Præstevænget.


I mandags kørte Søren og jeg et smut til Fyn med min Fars-Dags-gave til Far. Jeg havde plukket en buket i haven til dem med bl a lupiner, akelejer og løvefod.

Mor har for noget tid siden spurgt, om jeg havde nogen ønsker til min fødselsdag. Det havde jeg - men det er et stort ønske og ikke noget, jeg overhovedet tænkte skulle være færdigt til den 30. juli. Men jeg ønsker mig et patchworktæppe til vores sofa. I sorte og  hvide/lyse nuancer let krydret med pink/rødlilla og lidt lime. Og prøv så lige at se, hvor meget Mor havde nået at sy!!! Og det er altså håndsyet - over pap. Det er SÅ smukt, og jeg glæder mig sådan til det bliver færdigt engang.


Et kig ud af vinduet i spisestuen - Mor er god til at placere krukker og potter med smukke blomster på steder, hvor man også kan nyde dem inde fra huset.


Puderne, jeg syede til Mor i fødselsdagsgave, står og pynter så fint i stuen.


Far står og nyder udsigten fra de store vinduer i stuen.


På vejen tilbage mod Esbjerg gjorde vi holdt og fik købt både jordbær og kartofler med hjem, uhmmmmm.




De små bliver større


Kyllingerne er ikke længere så små, som de har været - heldigvis. Jeg går og venter på, at hønemor begynder at hoppe op på siddepinden om natten istedet for at ligge i et hjørne, for det er begrænset, hvor meget plads der bliver ved at være til de store kyllinger. De drøner op og ned af hønsestigen og bliver HELT elektriske, hvis der dukker en orm eller larve frem blandt det grønne, vi jævnligt fodrer dem med.