Friday, May 9, 2008

2 af Birthes manglende 4 er færdige.

Birthe har for læææææænge siden udskrevet en konkurrence, hvor man for at deltage i lodtrækningen skal indsende min. 1 strikket firkant, hvor farven blå indgår. Se mere på Birthes blog herom. Forleden kom Birthe og jeg til at snakke om denne konkurrence, hvor der faktisk kun manglede 4 lapper. Jeg har nu strikket 2, dokumentationen ses herunder.Begge firkanter er strikket af håndspundet garn, og fibrene er (naturligvis) også håndindfarvede. Det er faktisk ret så morsomt at se de forskellige garner strikket op - det kunne jeg godt finde på at gøre noget mere i, så kunder bedre kan danne sig en ide om det færdige garn og produkt.

Og her ses så et 100% angoratørklæde, håndspundet og håndstrikket af undertegnede. Angora-fibrene vandt jeg engang i en bytterunde i en nu nedlagt gruppe, garnet var langsommeligt at spinde, og det har ligget længe, for jeg har ikke helt kunne beslutte mig for, hvad det skulle bruges til. Efter lidt tilløb kom jeg igang med denne neverkont-teknik, og det har bare været SÅ dejligt at strikke. Det er ikke sidste gang, jeg har forsøgt mig med denne strikkemetode.

Tilsidst ses så et par strikkeprøver fra maj og juni måneds workshop i Spindeforeningen, nemlig effektgarner. Der har jeg spundet flame-garn, øverst et 1-trådet garn, i midten en flame-tråd og 1 jævn, tynd tråd tvundet sammen og nederst 2 flame-tråde tvundet sammen. Jeg tager nogen bedre billeder og lægger op i Spindeforeningens forum, så alle medlemmer kan se dem dér.

2 comments:

Birthe P said...

Hey, hvor godt, Karin!! Nu mangler der så blot TO lapper før jeg skal til at sy sammen.. :-) Smukke er de også, de to lapper, så jeg er glad!
Angoratørklædet i neverkont ser vildt blødt ud.. Flot at udnytte farvevariationerne i den teknik!
- Og hvad synes du så om at spinde flamé-garn? Jeg synes i hvert fald det er sjovt, kunne godt finde på at spinde nok til en ordentlig vams af en sweater!

Unknown said...

Jeg kunne osse nemt finde på at spinde flame-garn til en trøje. F.eks. til dén, der skal prydes med kanter af mit smukke garn-bytte-garn fra Ry;-)))
Angoratørklædet ER vildt blødt - du kan selv mærke på det i Saltum. Glæder mig til vi snart ses!