Sunday, May 11, 2008

3. firkant færdig til BirtheSå blev den 3. firkant søreme også færdig og fotograferet. Og der er vist en 4. på vej andetsteds fra, så jeg holder nu inde med firkanterne. Det er nu ganske fornøjeligt at strikke disse firkanter, og sjovt er det også at se mine forskellige farveholdninger strikket op. Det må jeg hellere gøre noget mere i, når jeg engang får tid;-)) Foreløbig ligger Uldfestivalen i Saltum lige om hjørnet - jeg må igang med at gøre klar!

4 comments:

Inges uldprogram said...

Neeejjj Karin jeg må altså lige kommentere dine seneste indlæg. Jeg kan da se at jeg bliver nødt til at besøge Garngalleriet på et snarligt tidspunkt. Og så de smukke fibre du har farve til uldfestivalen, som jeg desværre ikke kan være med til, men jeg håber da I tager nogle billeder.

Unknown said...

Hej Inge. Ja, Birthes forretning er ALTID et besøg værd. Og der er MANGE lækkerier, der frister.
Billeder kommer der MASSER af fra Uldfestivalen, bare rolig.
Og ang. firkanterne, som jeg har lavet, så bliver de jo "desværre" udloddet til een eller anden heldig kartoffel, så tæppet bliver ikke sådan at se. Men mon ikke Birthe skyder nogen billeder af det?

Birthe P said...

Hejsa.. I kan lige regne med at jeg nok skal skyde nogle billeder af tæppet inden det forlader matriklen for at flytte ind hos sin nye ejer, hvem det så end bliver. TAK, Karin, for at hjælpe mig videre med det gamle og næsten glemte tæppe-projekt! Og firkanterne er helt vildt flotte - tak :-)

Unknown said...

Selvtak Birthe - det har været ganske, ganske fornøjeligt at lave disse firkanter. Jeg glæder mig til at se det færdige tæppe.