Sunday, June 7, 2009

Vi har bygget nyt hus.......

.........eller rettere, SØREN har bygget nyt hus - nemlig et legehus. Han har selv været både arkitekt og bygmester - går det mon an?? - og jeg synes, resultatet er blevet noget så fint. Materialerne havde vi stort set i forvejen, så det har ikke kostet os mange bas-ører at få sådan et lille anneks oppe ved siden af hønsehuset. Og apropos høns, så har det været MEGET interessant at følge med i, hvad Søren har gået og fiflet med. Nu mangler vi sådan set kun nogen børnebørn, der vil lege i det nye hus!


5 comments:

Made By Dorthe said...

TIllykke med det nye hus, det har Søren gjort godt. Sikke tiden går, tænk snart at skulle have børnebørn, sådanne 2 unge mennesker som jer... :-)
Hav det rigtig godt.
Knus fra
Dorthe

Unknown said...

Hej Dorthe. Ih dog, vi har skam allerede 3 af slagsen. Søren ville blive glad for at læse, du synes han er ung;-))))) Og jeg har jo "snydt" lidt - jeg har bare sørget for at gifte mig til nogen søde døtre og dermed også børnebørn!

Silkemor said...

Jeg er sikker på at de 3 små vil elske at lege ude i det nye " lille hus på prærien" her til sommer.

knus

Unknown said...

Det håber jeg da godt nok osse, de vil Kirsten;-)) Men mon dog ikke - de plejer at være ret vilde med at være her. Og Evelyn ELSKER hønsene, nu kan hun så lege lige ved siden af dem.
Knus

Træpiller said...

Det ser da fint. Det slap han godt fra