Wednesday, April 9, 2008

Så er jeg "tilbage" igen.


Kontoret er nu i en vis grad genetableret, begge vore computere kører i hvert fald, vi har fået hængt 6 hylder op og den sædvanlige orden (!!) kan nu begynde at indfinde sig igen. Forhåbentligt bliver der endnu mere ordentligt derinde, end der har været hidtil. Nå, vi får se, hvorlænge det varer!

Vi er jo blevet morfar og bedste for 3. gang, og det skulle da lige markeres med en lille gave. Dette yndige sæt sengetøj er købt i Netto for meget længe siden - nu er der så blevet broderet navn og øvrige data på, og det er også afleveret til de glade forældre.Jeg har været igang med at lave en indfarvning til Bente B. Jeg er startet med disse farver, og så må vi arbejde os frem til et brugbart resultat. Det er altid lidt spændende at se, hvor mange prøveindfarvninger der skal til, før jeg rammer plet. Af den grund farver jeg også kun på 100 g fibre ad gangen - jeg har MASSER af rester af alle mulige og umulige indfarvninger i forvejen, og selvom det ikke er noget, jeg er ked af at have liggende, stræber jeg altså heller ikke ligefrem efter at øge lageret væsentligt.
Og så er jeg gået igang med at spinde en gave. Det er en angora/silkeblanding, der gerne skulle blive forvandlet til et smukt garn til et sjal/tørklæde. Der bliver ialt 200 g garn, de 100 g har jeg kørt igennem kartemaskinen et par gange, de andre 100 g bliver spundet fra den ene ende til den anden. Og tilsidst tvinder jeg så de 2 tråde sammen.
Her ses starten på spolen med det garn, jeg spinder fra den ene ende til den anden, så farverne kommer til at ligge tydeligt adskilt.
Og her er så det 3. forsøg på Bentes garn. 2. forsøg blev slet ikke, som det skulle være, så det har jeg ikke taget billeder af; men jeg arbejder fortrøstningsfuldt videre i kælderen.


Og her ses så 4. forsøg på garnet til Bente. Jeg tror faktisk, den er ved at være der - jeg afventer en reaktion fra Sjælland;-))

3 comments:

Birthe P said...

Håber den sjællandske reaktion er positiv.. En midtjysk reaktion får du her: det ser bare knaldgodt ud!

Karin Hørkilde Jensen said...

Tak Birthe. Jo, jeg fik også et OK fra Bente, så imorgen kan jeg komme igang med at farve en ORDENTLIG portion. Jeg plejer jo ikke just at stå og arbejde med 100 g ad gangen;-))

Annie said...

Her er lige en sjællandsk reaktion mere: Wau!

Jeg har lige gået og glædet mig (igen) over min yndlingstrøje i grønne og lilla farver fra dine farvegryder. Jeg tror ikke engang selv jeg kunne have ramt mine yndlingsfarver så godt!