Monday, December 29, 2008

Jordens heldigste kvinde.......

......bor på Kornvangen i Esbjerg!!!!! Jeg har en pragtfuld mand og 2 skønne bonusdøtre samt 3 vidunderlige små prinsesser - hvad kan man ønske sig mere? Nå ja, det skulle da lige være en ny håndmixer, en lækker taske samt et skønt, skønt billede. Og minsandten om ikke jeg fik alle 3 dele + meget mere i julegave. Se blot billederne her:

Min ældste bonus-datter har malet dette skønne billede i smukke grønne nuancer - er der mon nogen, der er klar over, jeg er VILD med grønne farver???


Min allerkæreste søster forærede mig denne smukke taske. Den er helt og aldeles pragtfuld - lige i øjet - og bare TASKEN til mig;-))

Denne håndmixer er simpelthen bare toppen af poppen!!!!!!! Den er af mærket Dualit, og jeg er totalt vild med den allerede. Så vild, at der lige nu står en drømmekage i ovnen, på trods af jeg hele formiddagen har bagt kager i Bilka. Men det er bare SLET ikke det samme som at stå i sit eget køkken. Søren fik lov til at komme med et kage-forslag. Jeg burde have vidst, det ville ende med en drømmekage. Det gør det nemlig altid, når Søren skal bestemme!! Men håndmixeren her kan altså KUN anbefales - den er FOR lækker!!

5 comments:

Anonymous said...

Sikke lækre gaver...
Det grønne badekar du har på nederste billede er nu heller ikke så tosset :-)

Annie said...

Waaahau for skønt, grønt billede!!!
Tillykke med dejlig familie, som er gode til julegaver, må man sige =)

Bente said...

ovra. Er mikseren fra Søren ?? Så er han knagme kvik. Jeg har givet Stig en Japansk kniv og en kogebog, og han har stadig ikke fattet vinket...

Inges uldprogram said...

Sikke flotte gaver, og ja vi er vist mange der ved at grønt lige er dig. Det var dog en umanerlig fanzzzy mixer.

Karin Hørkilde Jensen said...

Anne - badekarret er simpelthen bare SÅ vidunderligt. Vi fik det i bryllupsgave af min søster - det er set og købt på Kunsthåndværkermarkedet i København i sommer. Jeg var med og faldt selvfølgelig pladask for den skrig-limegrønne farve;-)

Annie - ja, det er virkelig et meget, meget smukt billede, som jeg er utroligt glad for og stolt over af have fået.

Bente - næh, mixeren er fra mine søde forældre, der syntes, det var en super ide med en ønskeseddel med links indlagt. Så kunne de jo bare sidde foran computeren og købe julegaverne;-))

Inge - ja, den er MEGET fancy og super-lækker. Dyr men lækker og hver en krone værd!!