Sunday, February 21, 2010

Projekt fra Spindeforeningen

I Spindeforeningen har vi her i februar måned haft en SAL/KAL på programmet. Og det er dette tørklæde, det har drejet sig om. Jeg er netop blevet færdig med min udgave nr. 2 af tørklædet, jeg har nemlig strikket eet mere for nogen år siden og har været vældig begejstret for det. Og da det var mig, der stod for workshoppen, var det nærliggende at vælge et projekt, som jeg vidste lidt om i forvejen;-)
Mit tørklæde vejer 137 gram og er strikket på mine elskede KnitPicks nr. 3½. Og lige netop til dette projekt er det en fordel både at eje træ- og nikkelpinde, for så kan man nemt følge med i, om det er rundpind 1 eller 2 man har gang i!
Garnet er (naturligvis) håndspundet, 2-trådet, spundet af 1 tråd lysebrun BFL og 1 tråd håndindfarvet BFL. Det er min indfarvning nr. 19, jeg har valgt at bruge. Jeg ville nemlig gerne have et tørklæde i forholdsvis afdæmpede og rolige farver, og det er lige netop, hvad det er blevet. Jeg er superglad og godt tilfreds med det og kan nu kaste mig over projektet til Operation Påskeglad. Desuden skal jeg igang med at forberede det spindekursus, jeg skal undervise på i Brønderslev i marts måned.

4 comments:

Birthe P said...

Det er blevet *så* fint, Karin. Du tager det vel med til GF på søndag?

Karin Hørkilde said...

Ja Birthe - jeg tager det skam ikke bare med men osse PÅ;-)))))))))) Nøj, hvor jeg glæder mig, til vi ses. Knus

Fru Sørensen said...

Ihhh hvor bliver det sjovt og spændende at se alle de fine Ripple's på folk:-)
Jeg tager også mit på. Glæder mig usigeligt til på søndag:-)
Stort knus fra Nybøl

Karin Hørkilde said...

Ja Kirsten, jeg glæder mig også helt vildt. Både til at se Ripples men så sandelig også til at se dig og gi´ dig et kæmpeknus! Nu skal vi kun sove 2 gange til!!!!!!