Wednesday, July 28, 2010

Et livstegn

Ja, jeg ved det godt................. Der har været MEGET stille her på bloggen i næsten 1 måned nu; men det er altså IKKE, fordi jeg ligger på den lade side. Slet ikke, faktisk - jeg synes bare ikke, dét jeg har lavet har været så frygteligt interessant at vise frem. Sagen er den, at Søren har lagt gulvbrædder på hele det midterste stykke af vores ellers helt ubenyttede loftsrum. Og derefter har jeg så sorteret i alle mine garner, fibre, stoffer og lignende og båret hele molevitten på loftet. Puttet i plastik-kasser og skal så snart til at have skrevet små mærkesedler til alle disse kasser, så jeg nemt og hurtigt kan finde alle mine ting! Det har været rigtigt dejligt at gå hele lageret igennem, jeg fik da nogen enkelte overraskelser; men generelt synes jeg faktisk, jeg er rimelig god til at huske på alle de ting og sager, jeg har liggende. Og for det meste kan jeg også finde tingene, når jeg skal bruge dem. Men på eet eller andet tidspunkt, når jeg engang er færdig (!!), skulle det gerne blive endnu lettere at finde det hele.
Samtidig bliver der så også ryddet op både i mit værksted, mit lagerrum i kælderen samt i vaskekælderen. Det er SÅ dejligt at få styr på det hele.

Men nu er jeg så kommet så langt, så jeg også har fået tid og overskud til at påbegynde en ny omgang farvning. Sådan ser tørrestativerne på terrassen ud lige nu - det er altsammen 100% BFL, der har været en tur i farvegryden.


Og lige et nærbillede af een af indfarvningerne, som jeg selv er ret vild med.

Og minsandten om ikke der også er kommet gang i rokken igen. Jeg vil nu have spundet mine fibre fra bytterunden i Spindeforeningen. Det er Inger Marie, der har leveret denne blanding af finsk finuld og alpaca, der er farvet med Kool Aid. Jeg spinder 1 tråd af disse fibre og vil så tvinde den med en tråd angora fra mine 2 uldtotter. Og det er (naturligvis) min Bee, der får lov til at sno og vinde fibrene op.


3 comments:

Fru Sørensen said...

Hej Karin, uha jeg kender godt det der med at der hele tiden er småtravlt omkring een, så man ikke får skrevet på sin blog. Og vel at mærke travlt med en hel masse andet end lige det håndarbejdsmæssige....:-)
Men det kunne da være jeg kunne få sparket gang i min igen?
Jeg glæder mig til at se dig igen til vores spindetræf. Så skal du have et kæmpeknus, søde dig.

www.frunielsen.com said...

Hejsa min kære!!!
Hold da op du har gang i den,-- Det bliver da super for dig at få et lager på loften,- kan du nemt komme derop.-så fylder det jo ikke i resten af huset,-- det vil give mere energi,-- jeg er selv igang med det samme her i sommerhuset,-- jeg er slem til at tage lidt med herned hvergang jeg er hjemmme for det kunne jeg jo bruge til det og det,----NEJ vi vil have orden vil vi,---HOLDER DU RECEPTION NÅR ALT--er på plads tihi
knus frunielsen

Karin Hørkilde said...

Kirsten - ind imellem er der perioder i livet, hvor man har FRYGTELIGT travlt med andre ting. Og det er også okay, synes jeg. Men bloggen kan jeg alligevel ikke undvære:-)Det bliver SUPERFEDT at ses til træffet!!
Jette - at få ryddet op er simpelthen noget af det bedste! Der er igen blevet god plads på mit værksted, hvilket giver dejlig luft og plads til nye, spændende projekter.

Reception??????????? Njaaaaaaa, det tør jeg ikke love, for jeg ved slet ikke, om jeg NOGENSINDE kommer ordentligt på plads:-))