Tuesday, September 7, 2010

Dejlig forsendelse

Når man sådan tager rundt i landet til diverse arrangementer, afføder det mange spændende bekendtskaber. Catherine Collart er eet af disse - jeg mødte Cath til Uldfestival i Saltum - jeg var så heldig at have en stand ved siden af hende og alle hendes smukke keramik-ting. Og siden har vi hvert år haft en plads ved siden af hinanden, så vi kan hjælpes lidt ad med at passe hinandens stande, løbe efter mad og vafler (som var et FAST tilbagevendende punkt de første år) osv. Jeg har købt MASSER af smukke ting hos Cath, og i år lavede vi så en lille handel. Jeg skulle strikke en trøje til Caths knægt, Christoffer, og hun ville så til gengæld lave et kagefad til mig.


For ikke ret længe siden fik jeg monteret Christoffers trøje og sendt den mod Saltum, og idag modtog jeg så Caths første-udgave af et kombineret kagefad/skål. Fedt ikk????????

5 comments:

Anonymous said...

så fedt :-) og uhhh hver gang nogen nævner Saltum Uldfestival...sååååå håber jeg sådan på, at jeg en skønne dag kommer dertil :-)

Susanne said...

WOW, fantastisk flot.
Jeg har jo også et par stykker keramik fra hende; er vild med det.

Annie said...

Det er så FINT det hun laver!
Jeg er helt vildt begejstret for hendes høne-krus, desværre havde hun ikke nogen af dem den ene gang jeg har været forbi. Surt hun bor 300 km væk.

Karin Hørkilde said...

Anne og Annie - I MÅ simpelthen bare komme til Saltum Uldfestival næste år. Det er HELT vidunderligt, og jeg står på standen LIGE ved siden af Cath;-))

Fru Sørensen said...

Åhhhhh Karin, jeg ELSKER bare hendes ting. Det fad ser ud som et
" must have fad" på et tidspunkt:-)
Knus