Knasende sprøde knækbrød
1dl havregryn
1 dl sesamfrø
1dlhørfrø
1 dl solsikkekerner
1 dl græskarkerner
3 ½ dl mel
2 dl vand
1 ¼ dl olie
1 tsk bagepulver
1 tsk fint salt
Rør alle ingredienser sammen og del dejen i 2 portioner.
Hver port. rulles ud mellem bagepapir evt på en bageplade. Fjern det øverste bagepapir og skær dejen for med en kniv i passende stykker, hvor brødet skal deles efter bagningen.
Bag knækbrødet midt i ovnen ved 200 grader i 15-20 min, til det er gyldent.
Lad knækbrødet afkøle helt på en bagerist. Opbevar det i et lufttæt kagedåse, så sprødheden bevares.
Hermed opskriften på de superlækre knækbrød men pas på.....der kan hurtigt opbygges en vis form for afhængighed. Og kom så ikke og sig, I ikke blev advaret;-)
2 comments:
Tak for det! Den skal prøves af!
Hilsen Hanne i CH.
Sådanne hjemmebagte knækbrød er vanedannende ... taler af erfaring ;o) uhmmm
Post a Comment