Monday, May 27, 2013

K som i knækbrød


Knasende sprøde knækbrød
 
 
 

1dl havregryn

1 dl sesamfrø

1dlhørfrø

1 dl solsikkekerner

1 dl græskarkerner 

3 ½ dl mel

2 dl vand

1 ¼ dl olie

tsk bagepulver

tsk fint salt 
 
 
 

Rør alle ingredienser sammen og del dejen i 2 portioner.

Hver port. rulles ud mellem bagepapir evt på en bageplade. Fjern det øverste bagepapir og skær dejen for med en kniv i passende stykker, hvor brødet skal deles efter bagningen.

Bag knækbrødet midt i ovnen ved 200 grader i 15-20 min, til det er gyldent.

Lad knækbrødet afkøle helt på en bagerist. Opbevar det i et lufttæt kagedåse, så sprødheden bevares. 


Hermed opskriften på de superlækre knækbrød men pas på.....der kan hurtigt opbygges en vis form for afhængighed. Og kom så ikke og sig, I ikke blev advaret;-)


2 comments:

Anonymous said...

Tak for det! Den skal prøves af!

Hilsen Hanne i CH.

Irene said...

Sådanne hjemmebagte knækbrød er vanedannende ... taler af erfaring ;o) uhmmm