Saturday, July 11, 2015

Stilhed efter storm.

Så blev det endelig stille vejr igen ovenpå et par dages stormvejr, der bl a har resulteret i, at Søren vil lave et mere permanent skelet til en pavillon. Vi havde jo ellers sat vores pavillon op og havde da osse nået at sidde derude og nyde vejret en enkelt dag. Men stormen blæste den omkuld, og på den måde kan man få ideer til nye tiltag i haven.

Jeg nød stilheden på morgenens spadseretur og hele 2 gange undervejs måtte jeg lige stoppe op og finde telefonen frem og tage et billede - og begge gange tænkte jeg på Mor.


Først kom jeg forbi denne kønne tidsel med sine smukke, grågrønne farver og stride pigge. Så tænker jeg på den fine sølvske, jeg har liggende i skuffen og som har en lilla sten i toppen, der minder om en tidsels blomst.


Næste stop blev forårsaget af denne klump harekløver, som gror på så tørt og uddelt et sted, at ikke meget andet overlever. Men planten her stortrives, og den er også een af Mors yndlingsplanter.

Lige nu sidder jeg på terrassen og hækler. Og lytter til glade stemmer og sang inde fra vores naboer, som holder fest med telt i haven idag.

Jeg lytter også til Søren, der går og pusler inde i køkkenet. Senere kommer mine 3 kære Føtex-veninder nemlig på besøg, og Søren har insisteret på at lave mad til os. Der er blevet tænkt rigtig meget over menuen og dens sammensætning, og jeg er sikker på, det bliver en helt igennem perfekt aften.

Og indtil da......vil jeg hygge mig med hækletøjet og sidde og nyde vores smukke have.


No comments: