Sunday, September 4, 2016

Nyt job


Jubiiiiiiiiiiiii - så er det nu, en mangeårig drøm går i opfyldelse!!! Pr. 1. oktober overtager jeg nemlig Flittiglise, hvilket er ensbetydende med 2 (!!!) butikker. Butikken i Vejers, som er smækfyldt med søde turister fra ind- og udland i hele sommerperioden, og den forholdsvis nye butik i Torvegade 54 i Esbjerg. 

Jeg får herretravlt - det har jeg sådan set allerede; men det bliver SÅ fedt!

Det er dog også ensbetydende med, at dette sandsynligvis bliver det sidste indlæg på denne blog - jeg får nok ikke tid til at skrive her også! Men har du lyst til at følge min videre færd, så kommer der lige et par links:

På Facebook har vi 2 profiler, nemlig Flittiglise og Flittigliseesbjerg.

På Instagram har vi også 2 profiler, @flittigliseesbjerg og @flittiglisevejers.

Og der er naturligvis en hjemmeside, www.flittiglise.dk hvor man kan holde sig opdateret om åbningstider, Nørklecafeen, nye varer, gode tilbud osv. Desuden kan man tilmelde sig vores nyhedsbreve, så man helt automatisk hører nyt fra os.

2 comments:

Janne Jacobsen said...

Stort tillykke. 🇩🇰 Ønsker dig al mulig held og lykke med forretningerne, men er naturligvis ked af at jeg ikke kan følge dit spinderi mere. 😢

Karin Hørkilde said...

Tusind tak Janne. Det er nu da meningen, jeg vil sælge håndspundet garn og spindefibre i Flittiglise, så hvis du er på Facebook og/eller Instagram, kan du stadig følge med i mit spinderi.