Sunday, August 5, 2007

Nu er jeg klar til at væve.......


Væven står nemlig klar med en 10,5 m lang trend bommet på, søllet, rittet og bundet frem, og der er bundet op, og jeg har vævet et lille prøvestykke for at konstatere, at jeg ikke har søllet eller rittet fejl. Men alt ser ud til at være i skønneste orden, og den første spole trendgarn er også spundet og spolet på de fine træ-spoler, min far har drejet til mig af gamle stoleben og lignende.
Uha, hvor jeg synes, farverne ser godt ud på spolerne, og trenden ser også enormt smuk ud i farven. Så der er næsten dømt succes-oplevelse her!!
Jeg har omsider fået gjort disse håndklæder færdige, fået dem lagt op og har påsyet stropper, som jeg vævede på båndvæven forleden.


Sidst men ikke mindst har jeg også fået viskestykker gjort færdige - 8 stk. ialt - ligeledes monteret med håndvævede stropper. Ja ja, jeg bliver da mere og mere klar til Byens Kunst og Designs marked i København d. 16. og 17. august.

2 comments:

Birthe said...

Wau, Karin..
Spolerne ser virkelig nærmset delikate ud, trenden er fin, lang og i en smuk farve, og viskestykkerne kan jo næsten give én en form for opvasker-trang.. (næsten)
Jeg har faktisk selv 6 viskestykker liggende der kun mangler opsømningen. Hvorfor er det nu lige jeg ikke kan tage mig sammen til dette allersidste?

Karin Hørkilde Jensen said...

Hmmmmm Birthe, jeg vil ikke fortælle, hvor længe MINE viskestykker har ventet på færdiggørelse. Kender du til båndvævning? Det er nemt og sjovt, og så kan man lave nogen virkelig smukke stropper.
Jeg har netop været med Søren i Varde, hvor han er sprunget ud i faldskærm. Men jeg håber på at få gang i vævningen i aften