Saturday, November 24, 2007

Nye stolaer på vej

Jeg har fået en bestilling på en stola i røde farver, og jeg er godt igang med at spinde islættet hertil på min Kromski-rok. Det triller bare derudaf med en fiberblanding af 70% merino og 30% silke.

Væven er bommet og klar til sølning og ritning osv. Så nu skal JEG også bare se at blive klar og komme igang. Søren er kørt ud for at handle, så huset er stille, og der er ingen til at forstyrre. Dagen er startet godt med en frisk gåtur i klingende frostvejr op til bageren for at proviantere rundstykker - det ER nu dejligt at starte weekenden med frisk luft!!

Og endelig ses her mit nuværende strikketøj. Garnet er håndindfarvet og håndspundet, 2-trådet og rigtigt dejligt at strikke med. Mønsteret er påfuglemønster, hvilket er ensbetydende med ingen problemer med at huske, hvor man er kommet til i mønsterrapporten og dermed er det et glimrende "socialt" strikketøj. Jeg er pjattet med glidende overgange imellem farver, hvilket vist ses ret tydeligt på dette tørklæde. I den anden ende bliver det svagt rosa.

1 comment:

Bloggspinner said...

Så mye vakkert du lager...