Monday, February 25, 2008

Fyldt med sjove ideer.
Uha, som jeg da bliver inspireret af at være sammen med så mange kreative mennesker, som jeg var igår.

Jeg har Bilka-fri idag og imorgen, og jeg havde ellers planer om at sove længe og slappe helt af idag. Hmmmmmmmmm. Jeg var oppe sammen med Søren kl. 6, og tørrestativet bugner nu af farvede fibre. Men det er jo min måde at slappe af på - jeg bliver faktisk en smule stresset og brand-irriteret på mig selv, hvis jeg bare går rundt og laver ingenting på en dejlig fridag.

Jeg har bl.a. farvet bluefaced leicester og bambus samt disse smukke alpaca fibre. Det er råuld, jeg har købt hjem fra USA, og fibrene er super-lækre. Jeg kan næsten ikke vente med at komme til at spinde dem. Men først SKAL jeg altså lige være færdig med det garn, som der er een, der venter på i Nordjylland!


And in English (for C.J.) These are some of my wonderful alpaca fibres. Before I started dying they were white. I´m crazy about these fibres and I almost can´t wait for them to dry up - I MUST try and spin them very very soon. Luckily this is my day off and tomorrow too so I think I´ll dye a few more of my fleeces sent to me from "over there". What do you think about these colours C.J.?

2 comments:

kirstens strik said...

Det ligner jo nærmest en slik-butik med fibre. Sikke SKØNNE farver, Karin:-) Du KAN altså noget med farvesammensætning, herligt at vi andre også kan få glæde af det.
Knus Kirsten

Bente B said...

De to øverste er jeg komplet syg med