Thursday, October 9, 2008

Fristende fibersuppe

I Spindeforeningen står der en workshop på denne og næste måneds program. Workshoppen har overskriften Kreativ brug af dine fiber- og garnrester, og Birthe har lavet et vældigt fint materiale, som vi har lagt ud med. Her er MIN fibersuppe, som er en lystig blanding af uld i både hvide, blå, lilla og (naturligvis) limegrønne nuancer krydret med lidt tencel samt små stykker foerstof. Det første fed er spundet på rok; men nu er jeg gået over til min ny-indkøbte Kromski-håndten, som er stor og tung og 100% velegnet til at spinde et tykt og struktureret garn på.
Egentlig var det slet, slet ikke dét, jeg skulle bruge min eftermiddag på; men sådan er der jo så meget, og denne fristelse var altså lige lidt for stor. Hvor er det dejligt sådan at blive ledt på afveje!!

3 comments:

Bloggspinner said...

Restefiber kan ofte bli god mat for rokk og håndtein, noe du beviser her. Tencel og forstoffer gir det lille ekstra. Mmm.

Karin Hørkilde Jensen said...

Jo, det er bare SKØNT med en masse rester. Og især de blanke fibre er med til at sætte lidt ekstra skub i suppen!! Jeg har planer om at bruge det færdige garn til en halsedisse af een eller anden art - men hvornår jeg lige får den lavet, ved jeg ikke. Jeg synes ikke rigtig, tiden slår til i øjeblikket;-)

Zuzana S. said...

Fedt garn med flotte blaa nuancer :-)

Man kan ikke se at det er 'bare' rester :0)