Sunday, November 23, 2008

Skøn dag i Ry, del 3

Birthes butik bugnede som sædvanligt af smukke ting og MANGE fristelser. Der blev luret i opskriftsbøger, afprøvet Kromski-rokke, vurderet farver på garner osv. osv. De fleste havde vist også en pose med sig hjem, større eller mindre (!!!!!!!!!!!). Hmmmmmm, gad vide, hvorfor jeg altid har STORE poser med hjem?? Og hvorfor skynder Birthe og jeg os altid bare at få overstået det der med Dankortet i en frygtelig fart, fnis!!
Da vi langt om længe var blevet færdige med at handle, slog vi os ned omkring Birthes bord, der var dækket op med kaffe, frugt og slik. Jeg havde medbragt kagen - den skal nemlig ikke mangle på et kaffebord i Spindeforeningen!!
Tak til jer alle for en HAMRENDE hyggelig og meget, meget inspirerende dag. Jeg håber, I alle kom godt hjem - nogen havde jo MEGET langt hjem, det er dejligt, der er sjællændere, der har lyst til at gøre turen for at være sammen med os.
Og en stor tak til Birthe, der sådan udvidede åbningstiden i butikken betragteligt, så vi kunne komme af med nogen af de penge, der brændte i lommen!!

4 comments:

Anonymous said...

Skønne billeder fra en dejlig dag som jeg (på grund af PC-vrøvl) desværre gik glip af. Men næste gang kan jeg forhåbentlig være der. Men tak for billederne Kirsten, så har jeg da været lidt med.
Hilsen Miira

Fru Sørensen said...

Uhhhh ja, det var simpelthen en FANTASTISK dejlig dag. Bare sådan at gå og kigge, røre, prøve OG ikke mindst snakke og hygge.
Og for mit vedkommede bød aftenen på den dejligste overraskelse:-) ( Kan ses på min blog)

Knus

Bente B said...

Der er noget jeg ikke forstår: Hvordan kan man blive FÆRDIG med at handle ???

Karin Hørkilde Jensen said...

Bente - det er da nemt nok!! Når pungen er tom for kontanter og dankortet er blevet overophedet, fnis!! Ellers var jeg oppe hos Birthe endnu;-)))))