Saturday, November 1, 2008

Stilhed på bloggen.....

...........er bestemt ikke et udtryk for, der er specielt stille på Kornvangen! Jeg er i øjeblikket i fuld gang med at lægge sidste hånd på materialet til spindekurset i Brønderslev den kommende weekend. Der skal spindes prøver, skrives mærkesedler, pakkes fibre osv. osv., jo, der er skam nok at holde styr på. Og jeg kan jo ikke lige køre hjem og hente det, jeg evt. glemmer - derfor drejer det sig i bund og grund om ikke at glemme!!
Her lige et par af det bundter prøvegarner, jeg skal have med.


Disse 2 flotte roser bliver årets sidste fra haven. Jeg var så snu (læs: heldig) at få dem taget ind i stuen lige før nattefrosten ramte Esbjerg. Så nu kan de stå og pynte herind og minde mig om, hvor dejligt det er at have masser af blomster at plukke af.


Søren skal på kursus fra mandag til onsdag i den kommende uge, så der skal lige tjekkes op på de sidste detaljer, før computeren bliver pakket. Jeg håber, der bliver tid til en lille snak over Skype/messenger; men man ved aldrig........... Det er hårdt at blive placeret på en skolebænk, når man har været væk fra miljøet så mange år, som Søren har. Så der er hårdt brug for en god nattesøvn, når han sådan er afsted. Og det er jo heller ikke, fordi JEG ikke har noget at lave - slet ikke, faktisk. Men derfor er det nu alligevel rart at høre, at alt forløber vel.

Sidste nye elektriske hit her i huset er en saftpresser. Og da Rema har haft øko-rødbeder på tilbud til sølle 5 kr for et kilo i denne uge, har både Søren og jeg benyttet os kraftigt af at have sådan en butik indenfor rækkevidde. 12 kg rødbeder er da immervæk en slat - og i hvert fald ALT for meget til grøntsagsjuice, så vi er i FULD gang med at koge til syltede rødbeder. 5 kg lyder det første kog på - jeg skal lige se, om jeg har glas nok til en portion mere!!
Sådan noget presset grøntsagsjuice smager iøvrigt pragtfuldt!! Jeg havde nok ikke troet, jeg ville gide binde an med juice med rødbeder, blegselleri, fennikel og ingefær; men det smager HAMRENDE godt og så skulle det jo være så sundt!!!! Jeg har allerede presset en hel del æbler - vi er så heldige at kende folk med æbletræer i haven, der ikke selv gider tage bøvlet med den lækre frugt - det gider vi altså godt;-))2 comments:

Inges uldprogram said...

Til lykke med saftcentrifugen. Jeg har også sådan een, og ja, det smager hamrende godt. Prøv lige et ingefærschot - god morgen siger man så. Det er et stykke ingefær på sådan ca. 3-4 cm og så et par æbler. Det kan godt være lidt stærkt, men man får det sådan noget i retning af YES så kører vi.

Karin Hørkilde Jensen said...

Tak Inge - den vil jeg prøve. Jeg kan godt indimellem få brug for et ordenligt skub, og eet med ingefær og æble lyder skam slet ikke så tosset;-))