Tuesday, January 26, 2010

Et smukt vindue

På dagens foderrunde gik turen forbi vores garage-dør, og straks jeg så vinduet tænkte jeg, at DET skulle jeg da lige have et billede af.
Da Søren kom hjem, så han samme vindue og fik samme tanke. Derfor gik vi begge, med hvert vores kamera, ud og knipsede et par gange.

Der var de smukkeste isblomster på glasset, hvad synes du?
Og her et nærbillede af disse smukke fraktaler. Sikken et vejr, vi har;-))))))))))5 comments:

fru nielsen said...

Hejsa Karin
Det er da bare så smukt, var det ikke også smukt da du tog på job imorgen vild kulde og solen der nå nej den er ikke stået op når bageren møder.
Karin hvis dine kaniner skal have børn så er jeg klar som adobtivmor, jeg havde kaniner før verden gik af lave i 80 erne og nu vil jeg så gerne have en enkelt eller 2 så de kan hygge sig sammen. De vil få et liv hvor de bor i byen om vinteren i et smukt lysthus, og om sommer ved havet hvor de vil få et bur med udeforhold og hus. Jamen lyder det ikke godt.
Knus jette ps tak for snak igår

Anonymous said...

Smukt..både vindue og vejr...endelig har vi vinter, jeg nyder det :-)

Karin Hørkilde said...

Selv tak Jette - det var SÅ hyggeligt at snakke med dig igen;-) Og jeg skal nok have dig i tankerne, hvis der skulle gå hen og blive kaninunger på matriklen.

Jo, det var meget smukt i nat - jeg kørte igennem en enkelt klat rimtåge - smukt, smukt.

Anne - ja, vejret er HELT vidunderligt, og jeg nyder det også i fulde drag. Tænk at hver gang man bevæger sig ud, får man brug for sine dejlige vanter, huer og tørklæder. Det bliver da ikke ret meget større!!

Annie said...

Wau - sikke et smukt stykke kunst på jeres rude =)

Anonymous said...

Hvis jeg skulle have kniplet det gardin, så skulle jeg mindst bruge 2 år til det! Naturen er fantastisk! Tak for "kigget"!

Hanne i CH