Wednesday, January 20, 2010

Tilbage i Danmark

Vi er hjemme igen efter en dejlig ferie, og heldigvis har vi været så forudseende at snuppe en ekstra uges ferie, så i denne uge har vi tid til at komme på plads, få styr på vores jetlag og så ellers bare hygge os forresten;-) Idag - midt under vores gåtur i snevejr - foreslog jeg Søren, at vi da kunne få nybagte kanelsnegle til en kop eftermiddags-the. Det forslag blev vældigt godt modtaget - jeg bagte sneglene i forme, så alt det gode fyld ikke bare ville komme til at ligge på pladen! Metoden kan VARMT anbefales!!
Søren vil benytte tiden til at lege lidt med sit kamera, ny blits osv., og det kræver altså lige lidt tilretning af stuen osv. Grejet er her ved at blive gennemgået og efterset.

Jeg fik under vores ferie handlet en lille smule (!!!!!!!!!!!!!!!) - læs: jeg brugte stort set hver en klink, vi havde medbragt - og jeg har bl.a. hjemført disse 2 smukke, velfungerende håndtene. Sokkerne til venstre i billedet er spiralsokker strikket af strømpegarnsrester. Jeg har MASSER af rester af strømpegarn og bruger disse spiralsokker i stedet for sutsko. Ikke 2 sokker er ens, hvilket blot er en charme mere;-)
Og under tenene ligger så mit første tørklæde spundet af fibre fra egne kaniner;-) Garnet er lavet af 1 tråd angora og 1 tråd cashmere, og tørklædet er blevet superblødt og lækkert. Mønsteret er fra een af mine nyeste bøger, nemlig Knitted Lace from Estonia - en rigtig dejlig bog, som afgjort byder på flere must-do-projekter.


Det er begge fra Golding, tenen til venstre er en 3" Solid Purpleheart med valnøddeskaft. Den er rimeligt tung, vejer 2,2 oz og er naturligvis superlækker at spinde på.
Tenen til højre er en 2 3/4" Ebony Twist, træet er ibenholt som navnet siger og skaftet også af valnøddetræ. Der er desuden sat en snoet sølv-ring på tenen. Den er smuk, velfungerende og skøn, skøn at spinde på, så de er begge mine 2 nye yndlings-håndtene!

6 comments:

Susanne said...

Hej Karin!
Velkommen hjem.
Skønne sager, dine håndtene:-)
Mine er ikke dukket op endnu fra USA. Blevet væk:-(
Og så var de en del af min julegave! Sidst i denne uge kan vi forhåbentlig høre lidt nyt fra Tom Golding.
Knus
Susanne

Karin Hørkilde said...

Tak skal du have Susanne. Ja, de er VIRKELIG pragtfulde, mine nye tene;-) Og hvor er det bare træls, dine ikke er landet hos dig endnu. Tom og Diane Golding virker MEGET stabile og venlige, så det er garanteret ikke hos dem, problemet ligger. Snarere i den (forbistrede) danske told!! Håber, de snart dukker op. Knus Karin

Susanne said...

Tenene er afsendt ud fra USA den 11 december og så er de efterfølgende forsvundet. Kan intet se på Trac & Trace. Tom har eftersøgt dem fra USA, da det er ham der har sendt dem, men det ville tage 17 dage at få et svar...
Og det er NU!! Så jeg venter spændt på at høre fra ham.

Susanne said...

Det hjalp at skrive det her:-)
de ligger nu til toldbehandling. Ankom i går til Danmark!!!!!!!!!!!
Yes, Yes:-D

Birthe P said...

Karin - jeg er da ikke *spor* misundelig!!! Dine Goldings ser vidunderlige ud (må jeg få dem?) :-)

Karin Hørkilde said...

Dejligt at høre godt nyt om dine tene, Susanne.

Birthe - njææææææ, men du må gerne PRØVE dem - jeg tager dem med til GF. Måske du lige skal minde mig om det, når vi kommer lidt tættere på?? Man er vel LIDT senil efterhånden;-))