Thursday, December 17, 2009

Garnkøb

Så har jeg igen ladet mig friste - denne gang af en ny garnkvalitet fra Garnstudio, et strømpegarn, der hedder Delight. Tjek bare her for at se de forskellige farveholdninger. Garnet er, ligesom Noros strømpegarn, 1-trådet og er derfor efter min bedste overbevisning ikke velegnet til strømper, da det umuligt kan være stærkt nok. Til gengæld er farverne smukke, og kvaliteten på Delight er BETYDELIGT blødere og med "hals-huds-venlig", så jeg ser frem til at få tid til at kaste mig over et lille sjals-projekt af en art.

4 comments:

SBJ said...

Jeg fandt det også svært at holde fingerne væk. Det er fantastisk at de kom med garn som er superwash behandlet, bløde og også smukke. Jeg glæder mig til at pakken ankommer så skal der nemlig strikkes hen over julen.

Karin Hørkilde said...

Åh ja, farverne er HELT fantastiske. Jeg har endnu ikke nået at lave noget af garnet, så jeg er spændt på at se, hvor lange farveforløbene er. Men uanset er garnet supersmukt og dejligt blødt;-)
Jeg håber, din pakke snart kommer, på trods af snevejret, så du kan komme igang med strikkepindene. Rigtig god fornøjelse med det1

Annie said...

Ahaaa - måske kan det VÆVES *fnis
Det ser rigtigt fint ud, det skal jeg ihvertfald prøve (at strikke af)

Karin Hørkilde said...

Annie - det kan NEMT væves; men det skal kun bruges som islæt - jeg tror bestemt ikke, det er stærkt nok som trend. Køb endelig et par nøgler, farverne er SÅ smukke;-)
Juleknus fra mig