Saturday, June 12, 2010

En vellykket dag

Så er det første men bestemt ikke sidste WWKIP-arrangement ovre. Det har været en superhyggelig dag omend den har været lidt storm-omsust! Det startede med en enkelt stol, nemlig min;-)


Kort tid efter stødt nogen flere til, her sidder Gurli og Vibeke og Helvig HELT i forgrunden. Bemærk solskinsvejret!
Der blev snakket, strikket, spist frokost og kage, drukket kaffe og the, snakket noget mere og udvekslet gode råd omkring opskrifter og meget andet.


En flok gæve kvinder sad og strikkede "Togo-disser". Unicef vil bygge 5 skoler i Togo i Afrika, kvinderne her på billedet strikker pulsvarmere/muffedisser, som skal sælges bl.a. ved Festugen i Esbjerg senere på året. Pengene fra salget går i Unicefs kasse.


Kagen har Johannes fra Bilka sponsoreret - TAK FOR DET, CHEF;-))))))))))))))) Den smagte herligt, og jeg skulle hilse og sige tak fra de øvrige deltagere.

Vi var ialt 16 deltagere, og der havde garanteret været flere, hvis vejret havde været lidt mindre lunefuldt! Men vi var EKSTREMT heldige - ikke en eneste dråbe vand faldt der fra kl. 11.30 til 15.30. Men 10 min efter jeg var kommet hjem, regnede det. Så jeg vil også gerne sige tak til Kenneth, der havde sendt en bøn eller 2 til himmels. Det virkede!!!!!!!!!!!!!!!!!!!6 comments:

Anonymous said...

Åhhh hvor hyggeligt! Jeg ville gerne have været med på torvet! Jeg genkender det hele! Men sidder jo nu her i CH og har også været på arbejde, så det blev ikke til noget! Hggeligt at se en bid af gode gamle Esbjerg!

Hanne i CH

Helvigs strikkehjørne said...

Tusind tak for en hyggelig dag... selv om vi blev blæst godt igennem.Vi håber på bedre vejr til næste år.

Susanne said...

Åhh ja, ville også gerne have været til stede. Måske næste år.
Det ser bare så hyggeligt ud:0)
Og hvor var I heldige med vejret!
Knus
Susanne

Karin Hørkilde said...

Selv tak Helvig - jeg NØD dagen i fulde drag. Og jeg var ikke spor træt, selvom jeg havde været oppe siden kl. 2;-))))))))
Hanne og Susanne - I skal være så hjerteligt velkomne næste år - for der BLIVER helt sikkert en wwkip-day i Esbjerg næste år igen - det var SÅ hyggeligt! Og min kollega Kenneth havde sendt bønner om godt vejr til himmels, og det virkede, så det får han bare lov til næste år igen! Og Johannes vil gerne sponsorere kage igen til næste år er jeg helt sikker på, så vi ER sådan set næsten klar!!!!

Anonymous said...

I har været lidt mere heldige med vejret end vi var i Sorø...vi var fem der strikkede, men bliver helt sikkert maaaange flere næste år :-)

Karin Hørkilde said...

Anne - vi var helt sikkert snyde-heldige med vejret. Jeg var SÅ lykkelig for, vi trods alt var 16, der mødte op og sad og hyggede os. Og lad os så se sådan på det, at til næste år MÅ vejret simpelthen blive bedre;-)
Knus