Friday, June 18, 2010

Garn, kyllinger og andet godt

Så er jeg omsider blevet færdig med at spinde garn til ældstes sjal. Eller rettere, jeg har i hvert fald spundet en hel del garn, om det rækker, aner jeg på nuværende tidspunkt ikke. Men jeg har for engangs skyld været så forudseende at skrive fiberblandingen op, så jeg kan producere mere. Og det kommer jeg til, for jeg har fået en bestilling på noget af dette garn, så jeg kan KUN notere mig, at det ALTID (og det betyder vitterligt ALTID, Karin!!) er vigtigt at lave notater omkring et projekt!
Nu skal garnet så bare vaskes/gøres vådt, tørre og så er jeg klar til at begynde at strikke. Når jeg altså lige er blevet færdig med Ærter, som jeg strikker til en god venindes søn.

Kyllingerne er nu 1 uge gamle og de er allerede i fuld gang med at gro vingefjer. Jeg havde helt glemt HVOR stærkt det går med sådan nogen små størrelser - allerede nu er der trangt med plads under hønen, når de alle 9 skal ind og hvile og have varmen.

Her sidder Evelyn lige og poserer lidt (læs: SNORK-SOVER i siddende stilling!). Billedet er taget for et øjeblik siden, og på dette tidspunkt af døgnet er de ikke just hyper-aktive. Der er godt og vel 14 dage, til de skal af med pelsen.


Bedet med studenternelliker står bare stille og roligt og bliver smukkere og smukkere i takt med, de springer mere og mere ud. Der bliver til MANGE fine buketter - herligt!


Og her et close-up, jeg mindes farfar, der ALTID havde studenternelliker i haven.

2 comments:

Helvigs strikkehjørne said...

Det ser godt ud med garnet, er stadigvæk hel vild med farven.
Dine små kyllinger er bare søde.

Karin Hørkilde said...

Godt Helvig - jeg er altså også HELT VILD med den farve, garnet får. Blå i forskellige nuancer, det duer altså bare;-)
Ja, kyllingerne er simpelthen så kære - de bliver bare SÅ hurtigt store.