Wednesday, September 21, 2011

Bryllup


Der har været travlt her på matriklen - temmelig travlt endda. Min ældste bonusdatter har nemlig sagt ja til sin Troels, så de er nu mand og kone. Det giver i sig selv jo ingen speciel travlhed for os, men.................de havde spurgt, om de måtte holde brylluppet her på Kornvangen, hvilket vi naturligvis straks sagde ja til. Den slags indebærer en vis arbejdsindsats; men dagen blev lige præcis, som de havde ønsket sig, og vi havde også en rigtig god fornemmelse under hele arrangementet.
Bloggen vil så absolut have billedet herover til at ligge ned, og jeg kan ikke finde ud af at rejse det op igen, så I må bære over. Men bemærk venligst både den stolte faders striktrøje (og ja, Kaffe Fassett HAR rent faktisk set den - og beundret den højlydt!!) samt brudens sjal. Det er strikket af den stolte bonusmor (jeps - det er mig!!) af håndspundet garn. Jeg spandt 200 g garn for noget tid siden, og Anne havde da også set garnet og beundret det (1 tråd silke og 1 tråd angora fra vores 2 små uldtotter). Mønsteret jeg valgte krævede så blot MERE end 200 g, så jeg måtte i krig med at spinde noget mere. Og da vi samlet har haft mindre end 1 måned til at arrangere brylluppet i, kan jeg godt sige, jeg har været TEMMELIG presset. Heldigvis har jeg fået masser af god hjælp, bl.a. fra mor, der f.eks. tilbød at sy risposerne. Jeg havde broderet på stoffet (initialer og dato); men mor syede poserne og fyldte dem med ris.

Her ses skjoldet til æresporten, som også mor og far skal have æren for. 

Vi havde en aldeles vidunderlig dag med skøn mad fra Receptionisten, rundtur i haven, fotografering af hele selskabet ude ved æresporten, bryllupskage, brudevals, klipning af sokker osv. osv. 

Og nu er det så blevet hverdag igen med alt, hvad dertil hører. Huset ligner igen sig selv, og jeg er så småt gået igang med lidt nye håndarbejdsprojekter, som der meget snart vil blive berettet lidt om.

12 comments:

Ann said...

Det var da et ualmindelig smukt sjal! - også liggende :-)
Hvad hedder det mønster?

Susses spindehjørne said...

Dejligt at høre I havde en smuk dag og strikken både den maskuline og feminine er utrolige små kunstværker at betragte.
Knus herfra, og ved at du også holder af hverdagene, så godt de også er tilbage for en stund.

Helvigs strikkehjørne said...

Dejlig at det blev en god dag...både trøje og sjal er utrolig flot...men det ville jo også være mærkelig andet når man tænker på hvem der har lavet det..;-))

Susanne said...

Stort tillykke med de nygifte! Og sikke et fantastisk sjal !!!!!Dejligt I havde en skøn dag.
Knus

Karin Hørkilde said...

Tusind tak for jeres søde kommentarer allesammen:-) Jeg blev både glad og rørt, da Søren lige inden vi skulle afsted mod rådhuset kom og spurgte, om jeg ikke mente, hans Kaffe Fassett-trøje var det helt rigtige at tage på. Sødt af ham!!!!
Sjalet hedder Vernal Equinox Shawl, og dette er faktisk det andet sjal, jeg har strikket. Det første var til min mor, da hun fyldte 70. Jeg strikkede det i håndspundet garn, en blanding af morbærsilke og moskus, og hun blev SÅ glad for det:-)

Fruen said...

Tillykke med de unge mennesker. Hvor er det altså et smukt sjal og sweater du har lavet. Vi ses vel om en uges tid på Midtgård?
Knus

Karin Hørkilde said...

Om vi ses på Midtgård???? Det kan du da nok lige tro, vi gør!!! Og jeg glæder mig - helt vildt!!

Irene said...

Dejligt at høre at det blev en god fest. Det kunne det vel næsten heller ikke andet :o)
Fantastisk flot sjal.

Anonymous said...

Hvor er det dejligt at høre at I havde så god en dag, men du HAR da godtnok også haft travlt, kære dig!
Både sjal og trøje er meget meget smukke.
I må have en superdejlig dag i det Midtgårdske :-)
Jeg vil glæde mig til vi ses næste gang....lige pludselig.
Knus

Anonymous said...

Jeg glemte lige at skrive mit navn, ups...knus igen fra Kirsten

Vilde Farver said...

Hej Karin,
Tillykke med de unge mennesker! Og sikke en dejlig backup fra en ægte strikke-familie, ;-)

kh
Karin

Karin Hørkilde said...

Tak til jer alle 3 Irene, Kirsten og Karin:-) Jeg er meget, meget glad for, jeg fik spundet og strikket det sjal til Anne - det betød faktisk rigtig meget for mig, hun fik det til tiden - og at hun så også blev glad for det og havde det på til brylluppet, gjorde mig blot endnu mere glad og stolt! Og vist er der opbakning - 110% faktisk;-)))))
Kirsten - du var savnet på Midtgård, så jeg håber, vi snart kan ses!!!!