Monday, October 22, 2012

Efterårsferie

Vi har i den forgangne weekend haft de 3 Arnold-børnebørn på besøg. Og sikke en weekend, vi har haft!
Jeg tog toget til Fredericia fredag eftermiddag efter arbejde for at hente pigerne. Deres far havde fulgt dem ned på banegården, og han blev og vinkede til os alle 4. Herefter gik turen rask mod Esbjerg, og vi fandt også uden problemer den bus, der ville bringe os næsten helt hjem på Kornvangen. Vi huskede også at vinke til Mufa, da vi susede forbi med toget:-)

Og så stod den ellers på snak, leg, opvask, kaninfodring og -nulring, gåtur ind til centrum efter regntøj og gummistøvler til dem alle 3, fodring af ænder (og piger!) med toastbrød, pandekagebagning osv osv. Vi fik vendt mange emner i løbet af weekenden, bl a bandeord!!!! Og jeg fik vished for, at Evelyn er HELT med også på det område - hun demonstrerede gerne sin kunnen imens de 2 yngste sad med åben mund og store øjne og sugede til sig af storesøsters visdom;-))))))
En helt igennem vidunderlig weekend sluttede søndag ved 15-tiden hvor de 2 yngste og jeg tog bussen og toget tilbage til Fredericia. Evelyn og Mufa tog bilen med alle pigernes pakkenelliker, og så kunne jeg få et lift hjem til Esbjerg igen.
...........Og vi HAR fået lovning på, at vi gerne må låne pigerne en anden gang igen - vi skal bare sige til. JUBIIIIIIIII!!

5 comments:

Irene said...

Sikke vidunderlige billeder. Kan rigtig se at det har været nogle dejlige dage.
... og selvfølgelig må de gerne komme igen. Det kan jo næsten ikke blive en bedre ferie.

Fruen said...

Det har da været en super weekend, uden tvivl. Den har sikkert glædet både børn og voksne. Sikke nogle dejlige billeder.
Spindehilsen Kis

Silkemor said...

Sikke dejlige billeder:-) Der ER nu ikke noget så skønt som at være sammen med sine børnebørn. Jeg er så heldig at kunne nyde mine i disse dage, og det er herligt at følge i skole og børnehave og opleve ungerne i deres hverdag.

Knus

Karin Hørkilde said...

Det er så MEGA-FEDT at være Bedste:-))))))))) Og jeg tror virkelig, vi alle havde en superskøn weekend. Også forældrene, som kunne sove længe for en gangs skyld;-)

Karin Hørkilde said...

Det er så MEGA-FEDT at være Bedste:-))))))))) Og jeg tror virkelig, vi alle havde en superskøn weekend. Også forældrene, som kunne sove længe for en gangs skyld;-)