Thursday, October 18, 2012

Vi tæller ned......

......og nu er vi nede på at tælle timerne, til jeg tager toget til Fredericia for at hente de 3 Arnold-piger på weekendophold på Kornvangen. Både pigerne og vi har glædet os længe, og nu er det altså lige før:-)

Luftmadrasserne er pustet op og sengene er redt. Der er lige akkurat plads til de 3 luftmadrasser på gulvet i mit værksted (og vel at mærke efter en GRUNDIG oprydning). Der er i hvert fald ingen fare for, der er nogen der triller ned af madrassen, for det kan nemlig slet ikke lade sig gøre;-)

Togturen tager i omegnen af en time, og da tiden jo gerne skal gå med eet eller andet fornuftigt, har jeg pakket en lille "aktivitetspose" til hver af pigerne.

Når vi "lander" på Kornvangen imorgen aften, står "Mufa" (alias Søren) klar med aftensmaden og bagefter skal vi se Disney-sjov og hygge med snolder og frugt. Og lørdag får vi nok besøg af Laura og hendes far - mon ikke vi da skal lege med perler og spise pandekager, som ungerne selv kan være med til at bage? Vi har nemlig lige investeret i en elektrisk pandekage-pande:-)

Og ellers skal der nulres kaniner, vi skal hjælpes ad med at lave mad og vaske op, jeg tænker Mufa vil læse en historie eller 2, og der skal også nok komme malergrej på bordet.

Det bliver en SUPEROVERFANTASTISK weekend!!!!!!!!!!!!!!!!!

3 comments:

Fríða said...

åhh, sikke en dejlig weekend I har i vente, mon ikke I to så behöver en anden weekend lige lang for at hvile efter denne!?
kh.fra Island
Frida

Silkemor said...

Jeg er sikker på at det bliver en helt igennem fantastisk dejlig weekend for både børn og voksne. Det lyder i hvert fald superhyggeligt. kæreste Karin:-)
Jeg er sikker på at du vil nyde hvert minut.

Knus

Irene said...

Kan godt forstå I glæder jer ... men sandelig osse børnene med sådan en velkomst og søde planer.
Rigtig go fornøjelse til jer alle.