Saturday, February 22, 2014

Ferie, dag 4, 5 og 6.

Tiden går alt, alt for hurtigt!!! Det gør den jo i princippet altid, når jeg har ferie, så intet nyt under solen der! Men denne ferie går mest af alt med bekymringer for vores lille kanin, der bestemt ikke har fået det bedre. Fredag blev hun indlagt hos vores dyrlæge, hvor hun fik taget røntgenbilleder (der var ikke umiddelbart noget unormalt at se), og hun fik lagt et saltvandsdrop! Stakkels lille Glenlivet.

Lørdag morgen hentede jeg hende hjem igen, nu bliver hun tvangsfodret, hvilket ingen af os synes er specielt fedt. Men det er nødvendigt, og så kæmper vi os igennem!

Udover kaninpasning bliver det dog til en smule spinding, og jeg har også fået lavet lidt påske-gren-pynt til Susanne, som vi har lånt en skøn aktivitetsbog af. Og derudover er jeg også kommet igang med at klippe gækkebreve.

Søren og jeg var i byen og spise Running Sushi igår aftes. Da var kaninen indlagt, og vi kunne med god samvittighed tage hjemmefra et par timer:-)


2 comments:

Irene said...

Ferier gåt ALTID alt for hurtigt. Men dejlig du fik nydt dagene trods en syg kanin.
Rigtig go bedring til den bette.

Karin Hørkilde said...

Tak Irene - og nu har hverdagen ramt mig med FULD musik og alt hvad dertil hører. Men jeg har ambitioner om at skrive noget mere og oftere her på bloggen.