Saturday, March 1, 2014

Pragtfuld lørdag.

Hverdagen er igen i fuld gang efter ferien - dog kunne jeg lige nøjes med 3 arbejdsdage inden menuen stod på friweekend:-)

Jeg strikker i øjeblikket af noget af mit håndfarvede garn, et supertyndt merinogarn med en løbelængde på ca 700m/100g! Jeg begyndte med at strikke af dette garn alene; men har senere tilsat en alpaca-silke-tråd fra Drops. Det giver noget mere fylde og blødhed til Viajante-sjalet (opskrift findes på Ravelry). Det er Karen, som jeg følger på Instagram, der lokkede mig til en KAL - det er nu altid så hyggeligt at følges.

Idag er jeg også begyndt på Victorias hæklede cardigan - hun skal ligesom sine søstre også have en hjemmelavet fødselsdagsgave - og den skal (naturligvis) være blå.

Derudover har jeg lavet sushi til os - det er ved at være ret nemt og overkommeligt, både arbejds- og prismæssigt!!

Og så var det dagen, hvor jeg omsider modtag min forudbestilte bog Lykken er Chokolade. Jeg blev opmærksom på den via Instagram (ja, der færdes jeg rigtig meget ude under navnet karinhrkilde). Jeg har set mange, mange billeder af bogen den sidste uges tid, og stor var min glæde naturligvis, da Søren havde den med ind fra postkassen. Der er MANGE fristelser, der kalder på at blive testet på Kornvangen:-)2 comments:

Janne said...

Dejligt garn, men vist ikke spundet med langt udtræk.
En spindemetode, som jeg har svært ved at slippe. :)

Karin Hørkilde said...

Åh Janne - dette garn er skam ikke håndspundet!!!!!!!!
Men jeg er glad for at høre, du er blevet glad for det lange udtræk:-))