Thursday, February 12, 2009

Pylre-gave

Jeg kan ikke påstå, jeg synes, det er fedt at rende rundt med ondt i halsen, metal-agtig smag i munden og en febertur i ny og næ!!! Men når Søren imellem 2 vagt-udkald lige ser sit snit til at stikke ind forbi blomster-butikken og finde sådan en "pylre-buket" til mig, så ser det altså ikke helt skidt ud.

Det her er da lige til at blive glad i låget (og forhåbentlig rask rigtig snart) af!!!! Jeg må vist hellere lave aftensmad idag;-))


3 comments:

Birthe P said...

God bedring, Karin.
Ih, hvor er jeg misundelig over sådan en betænksom mand du har!! Hvis jeg skal have blomster må jeg selv købe dem.. Til gengæld laver han aftensmaden ;-)

marianne said...

Jamen det er da en god pylre buket og dejlig smuk. God bedring og god weekend.

Karin Hørkilde said...

Tak Birthe og Marianne for jeres gode ønsker. I nat sov jeg godt ca. 2 timer fra kl. 2 til 4 på sofaen. Så lige nu er jeg en ANELSE bombet; men sådan er det jo bare. Og heldigvis skal jeg ikke i Bilka i weekenden, så her har jeg chancen for at blive frisk igen. Jeg agter at arbejde KRAFTIGT på sagen;-)

Og ja, jeg har en MEGET betænksom mand. Jeg får vist tit blomster og gaver i forhold til så mange andre. At jeg så også selv må lave aftensmad engang imellem - det tager jeg med. Jeg kan faktisk rigtig godt lide at stå i køkkenet!

En rigtig god weekend ønsker jeg også jer begge 2.