Sunday, July 19, 2009

Muffins-kjoler og lagkage

Det varer ikke så længe, som det HAR gjort, før huset skal fyldes med fødselsdags-gæster. Det gælder om at være klar, på plads og iorden, bl.a. skal der jo være styr på kagen til eftermiddagskaffen. Jeg har forsøgt mig med en anden model, der dog IKKE fandt nåde - som Søren udtrykte det, så var bunden en smule "brød-agtig". Alt, alt for bastant og overhovedet ikke spor lækker.
Så fandt jeg denne opskrift frem, og kagen er godkendt af både Søren og ældste bonus-datter;-) Den består af lyse, rørte bunde dækket med marengs. Fyldet er citron-flødeskum, hvilket gør kagen dejligt frisk og lækker.

Og så har jeg fået syet en kjole til hver af de 3 børnebørn, der kommer fra England på onsdag. Stoffet fandt jeg i Stof2000 - jeg kunne bare ikke stå for det.

Ville DU måske kunne lade det ligge, hvis du kom i en stof-forretning, var bager og fik 3 små yndige piger på besøg? Nej, vel??
Udover at have syet kjoler, lavet lagkage og hygget med ældste, har Søren og jeg også fået ryddet op på loftet samt prøve-opstillet en pavillon. Der ender med at blive fuldkommen styr på det hele. Og hvorfor pokker er det så lige, man først får ryddet op rundt omkring i alle hjørnerne, når huset skal fyldes med gæster? Jeg forstår det ikke helt; men faktum er, at det er sådan her på Kornvangen. Det tog os blot en weekend at male på terrassen - et projekt, der har været undervejs i årevis. Men nu er det gjort, og vi NYDER i fulde drag at komme ud i alle hjørner og kroge og få ryddet op, smidt ud og gjort rent.

No comments: