Tuesday, August 11, 2009

Nye beboere på Kornvangen

Der er flyttet 2 nye beboere ind på Kornvangen, nemlig disse 2 yndige angorakaniner som jeg fik til min fødselsdag af børnebørnene. Søren og Anne havde dog en STOR finger med i spillet. Her sidder de og ser rigtig fine ud - det er nemlig INDEN jeg gik igang med saksen.
Hvis du nogensinde har forsøgt at fotografere 2 kaniner, ved du, hvorfor billedet er så sløret. De sidder simpelthen bare ikke stille, og slet ikke begge 2 på samme tid. Så du må bære over med den dårlige billedkvalitet.


Og her et nærbillede af en MEGET nysgerrig kanin. De hedder Evelyn og Harry (Potter) og er døbt af vores ældste barnebarn Evelyn. Først mente hun, kaninerne skulle hedde Evelyn og Moster; men det mente Anne slet ikke kunne gå. Desuden er det jo en han og en hun. Så Evelyn blev bedt om at finde på et drengenavn, og det blev så Harry, hvilket blev accepteret af moster;-)
Søren er så småt begyndt at lave et ordentligt bur til dem, de skal have mere plads og fremfor alt skal de på et tidspunkt i overskuelig fremtid skilles ad, for ellers har vi lige pludselig RIGTIG mange kaniner, og det var altså ikke lige tanken.

6 comments:

Anonymous said...

Stort tillykke med dem, de er skønne. De skal nok holde dig i gang. Og ja, de kan gå sammen lidt endnu, hehe!
Knus
Susanne

Karin Hørkilde said...

Tak Susanne - ja, de er simpelthen knusende dejlige. Det kan godt være, Kirstens mundvand render over søde kaniner; men det gør mit så sandelig osse, har jeg fundet ud af. Lad mig bare sige det sådan, at jeg bruger en DEL tid sammen med dem;-)) Og jeg nyder hvert eneste minut.
Knus

Birthe P said...

De er da bare for søde!! Sikke en dejlig fødselsdagsgave - tillykke med dem :-)

Karin Hørkilde said...

Tak Birthe - jovist er de bare for søde. Og FRÆKKE som slagterhunde allerede; men det gør ikke noget;-)

Fru Sørensen said...

Nååååååhhhhrr hvor ER de bare over-kære.
Ha ha, ja jeg begynder nærmest at savle når jeg ser de søde små unger.
Hjertelig tillykke med dem, bare vent til du første gang skal spinde af deres uld.....så har man en klump i halsen og føler sig meget rig.-)))))
Knus Kirsten

Karin Hørkilde said...

Tak Kirsten - jeg føler mig skam allerede MEGET rig med sådan nogen søde størrelser her på matriklen!! Og jeg glæder mig som et lille barn til at spinde den første uld - jeg kan næsten ikke vente!! Men jeg må jo bare finde noget andet frem i mellemtiden, det burde da kunne lade sig gøre;-))
Glæder mig til på onsdag! Knus