Tuesday, May 25, 2010

"Bi-dronning"

Så oprandt dagen, hvor jeg kunne komme hjem og finde en pakke fra England i min garage (klog af skade havde jeg lige skrevet en lille notits til fragtmanden om, at han gerne måtte sætte pakken af i garagen - ellers skulle jeg jo vente min. 1 døgn længere!!). Og hvilken pakke!!!

Her ses vidunderet udfoldet og klar til spinding. Enkelt og dog alligevel så avanceret design - alt er gennemtænkt!!

Bee hedder denne rok - og her kommer så lige en lille forklaring på overskriften til dette indlæg. Min makker i konditoriet, Peter, kalder mig JÆVNLIGT for "dronningen" - jeg er endnu ikke HELT med på hvorfor; men nu må jeg så være "Bi-dronningen", det kan vel ikke være så frygteligt meget anderledes, vel?Een af de SUPER-GENIALE ting ved en Spinolution Bee er den manglende pibe, hvilket gør mig i stand til at spinde tykke, spændende effektgarner med cocoons, coils og ALT MULIGT andet! Den har heller ikke nogen irriterende kroge, som låddent garn kan hænge i;-)

Nu skal jeg så bare bruge noget tid på at lære min nye rok at kende noget nærmere, så jeg bliver god til at fin-indstille den, skifte til andre udvekslinger alt efter hvilket garn jeg skal spinde, osv. osv. Nøj, hvor jeg glæder mig!!!
Jeg er stadig i FULD gang med at spinde ældstes bestilling på sjalsgarn, og det bliver altså spundet færdigt på Kromski´en. Jeg skal ikke nyde noget af at skifte til en spritny rok inde midt i det hele, for det vil med garanti kunne ses på det færdige garn. Så jeg må pænt sætte mig til min "gamle", kendte rok og blive færdig med det meget smukke garn, så jeg kan komme igang med at strikke et fint sjal;-)

Iøvrigt så skal jeg også have syet mig en taske til min Bee - jeg "kom jo til" at købe lidt forskellige patchworkstoffer i Florida, og det kunne da godt være, nogen af dem skulle bruges til en taske, hvem ved?5 comments:

knhobby said...

Tillykke med vidunderet, det bliver spændende at se dit første garn på den.

Inges uldprogram said...

Jeg glæder mig meget til at se den i virkeligheden, for du tager den vel med til et eller andet spindearrangement ik'? En taske ja selvfølgelig. Et stort til lykke Karin.

Karin Hørkilde said...

Tak, tak - jeg er allerede meget, meget glad for den, og jeg er helt sikker på, jeg bliver endnu gladere, når vi "kommer lidt tættere på hinanden". Og ja Inge, selvfølgelig tager jeg den med. Det ER jo en rejserok på linje med Kromski´en, så du kan tro, den kommer med rundt. Og man kan jo ikke sådan rejse rundt som rok uden at være placeret i en praktisk taske, vel?

Annie said...

Hurra! Stort tillykke Karin!
Jeg er sikker på at du og Bee'en bliver de allerbedste venner. Som jeg ser det og med den smule jeg kender til dit temperament er Bee'en med sin favnende alsidighed simpelthen skabt til dine luner og idéer =)
Rigtigt god fornøjelse med den.

Bente said...

Hej Karin
Jeg glæder mig til at høre mere om hvordan denne lille spændende rok er i brug.