Sunday, May 23, 2010

Klar til eftermiddags-the

Ældste kommer til eftermiddags-the med sit nye påhæng lige om et øjeblik, og jeg er HELT klar. Har netop taget rabartertærten ud af ovnen og sat kardemommebollerne ind, så det bliver helt perfekt! Og hvor vi dog bare glæder os til at møde ham - nu har vi hørt så meget, så det bliver rart at få hilst ordentligt på ham.

Og her er så begyndelsen på det garn, der skal ende med at blive et sjal til ældste. Det bliver SÅ smukt i farven, lige tilpas blåt og lige tilpas ikke-ensfarvet. Jeg er helt sikker på, det nok skal falde i god jord, når de unge mennesker kommer lige om rigtigt snart. Uh, jeg glæder mig!
Og iøvrigt så ER min nye rok afsendt fra England - det bliver SÅ spændende!!!!

3 comments:

Helvigs strikkehjørne said...

Garnet bliver utrolig flot. Håber I får en hyggelig eftermiddag.

Karin Hørkilde said...

Hej Helvig - hvor er det bare hyggeligt at "se" dig her osse;-)) Jo, garnet bliver rigtig, rigtig flot - jeg skal nok tage det med, så du kan se det ordentligt!! Og vi har simpelthen haft alletiders eftermiddag - det nye påhæng er bare tip-top, så det bliver ikke meget bedre. Fortsat god pinse;-)

Inges uldprogram said...

Det ser så indbydende og hyggeligt ud, og jeg kan lige forestille mig hvilken himmerigsmundfuld det bliver, for du kan det der med at det bliver ligepræcis ikke for meget og ikke for lidt.