Thursday, May 6, 2010

Næsten klar

Her først lige et billede af en 100% afslappet kanin. Det er Evelyn, der her ligger og slumrer.
Jeg har været i FULD gang med forberedelserne til Saltum Uldfestival i laaaaaaaaang tid - idag oprandt så dagen, hvor de forskellige varer skulle stuves i bilen. Den er endnu ikke helt fyldt; men det hjælper da godt på det. Og jeg har stablet varer HELT til loftet!!!!
Se bare, der er skam plads til lidt endnu;-))


Men der skal ikke mere ind af sidedøren!

Og her er så de dejlige fibre, jeg har været så heldig at vinde i Spindeforeningens fiber-bytte-runde. Det er Pia fra Odense, der har været så sød at berige mig med denne blanding af 75% finsk finuld og 25% alpaca. Finulden er indfarvet med Kool-Aid, som er et pulver, der blandes op med vand og indtages som saftevand over there. Jeg ved simpelthen ikke liiiige, hvordan jeg skal forholde mig til noget saftevand, der er så fyldt med farve, så man også kan bruge det til at farve uld med!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Men smukt er det, og blandingen af finuld og alpaca er simpelthen superlækker. Pia er kommet med et par forslag til, hvordan jegkunne bruge fibrene - jeg HAR grebet hendes ide om at spinde det sammen med noget angora fra mine 2 uldtotter;-)) Det bliver SÅ fint!
Nu kan jeg så meget passende lige få fejet gulvet i kælderen, nu står der jo ikke så meget dernede mere, samt få støvsuget heroppe ovenpå. Det vil vist ikke være at overdrive rengøringen, og der skal da også være pænt her, når Søren kommer hjem på weekend imorgen!5 comments:

Kirsten said...

Hej Karin

Kommer op søndag. Spændt på at se, hvad du har med:-)

Har fundet denne hjemmeside med mange gode gratis opskrifter:

http://www.berroco.com/

Vi ses,
Kirsten

Susanne said...

Engang var det en lille bil der var fyldt til bristepunktet, nu er den blevet større og stadigvæk fyldt til bristepunktet. Forestillet mig en bil der buler ud af, der hopper afsted på motorvejen og med dig i siddende helt mast i uld:-)
Håber du får et fantastisk salg og en skøn weekend.
Knus
Susanne

Karin Hørkilde said...

Ihhhhhhh hvor jeg glæder mig til at se dig imorgen Susanne. Det skal blive SÅ hyggeligt, skal det. Super med gratis opskrifter;-))

Susanne, du har FULDKOMMEN ret. Jeg kunne faktisk heller ikke have det hele på min stand; men jeg er heldig at stå ved siden af Cath, som står ved siden af Birthe Sahl, som begge godt kunne rykke lidt sammen, så der blev altså plads til det hele;-)) Og helt ærligt, så VAR bilen altså for alvor læsset til bristepunktet. Næste gang køber jeg en lastbil;-))

Fruen said...

Hej Karin
Det var dejligt at hilse på dig igen :-)Du kom forhåbentlig hjem med en hel del mindre (tom bil). Sikke en pragtfuld festival og godt jeg ikke skulle "slæbe rundt" på mand og børn. frie tøjler er bedst på Uldfestival.
Knus Kis

Karin Hørkilde said...

Hej Kis - ja det var en SKØN festival, vi havde dér. Bilen var IKKE tom, da jeg skulle hjemad; men det havde jeg nu heller ikke forventet. Jeg havde altså også RIGTIGT meget med i år!
Enig - uldfestival er afgjort bedst uden påhæng;-))
Håber vi snart ses igen. Knus Karin