Wednesday, February 23, 2011

Silkekokoner og en færdig Baktus

Så er poserne med nogen af mine håndindfarvede silkekokoner pakkede og klar til på søndag, hvor Spindeforeningens generalforsamling løber af stabelen på Lilleskov Teglværk i Tommerup. Det plejer at være en YDERST fornøjelig begivenhed, og jeg har i år besluttet at lade rokken blive hjemme og istedet medbringe en af mine elskede håndtene! Jeg når nemlig ALDRIG at få sat mig ved rokken, fordi der er så mange knus, der skal uddeles, meninger der skal udveksles, grin der skal grines osv. osv. Men jeg tager jo heller ikke til Lilleskov for at spinde. Vi plejer at overstå den "alvorlige" del først - det er altid spændende, om bestyrelsen bliver genvalgt osv., og bagefter er der så frokost og sidenhen en lille workshop af een eller anden art. Og i år er det faldet i Birthe P´s og mit lod at lave en workshop omkring et par effektgarner. Birthe tager sig kærligt af core-spinning, og jeg fortæller lidt om spinding af silkekokoner.
Jubiiiiiii, min Baktus er færdig!!! Den er blevet noget så fed i farverne - det har været rigtigt morsomt at finde farverne og karte dem let sammen til dette garn. Jeg har lavet garnet 3-trådet, og derfor er mit Noro look-a-like garn heller ikke blevet som de øvriges - de har nemlig valgt at lave det 1-trådet.

Her et nærbillede, så man kan se nogen af alle de smukke nuancer, fibrene har.


Og her er Baktussen svøbt om fruens hals - jeg tog den på og så satte den sig nærmest fast. Jeg er vild med facon, garnkvalitet og farver, så den bliver slidt op, er jeg sikker på. Og dette er den første men bestemt ikke sidste Baktus fra min hånd!!


7 comments:

Unknown said...

Jeg glæder mig til at se og røre både baktus og alle kurvene med fristelser på søndag.

Unknown said...

Og jeg glæder mig til vi ses Susanne. Det bliver SÅ hyggeligt:-)

Helvigs strikkehjørne said...

Din baktus er blevet rigtig flot.

Fruen said...
This comment has been removed by the author.
Fruen said...

Hvor ser det lækkert ud dit Baktus og dine silkekokoner. Jeg må vist hellere indstille mig på store fristelser på søndag ;-)

Irene said...

Den er bare blevet flot. Jeg var osse startet på én men opdagede heldigvis ret huritg at de to ngl garn jeg havde udset mig ikke slog til .. jeg må ud og købe noget ny ... måske jeg skal forbi og se på noget af dit garn... de ser rigtig fristende ud på din hjemmeside

Birthe P said...

Flot, flottere, Karins Baktus!! Ses i morgen :-)