Monday, June 13, 2011

WWKIP-dag på Torvet

Lørdag oprandt dagen for en verdensomspændende strikkedag i det offentlige rum, også kaldet WWKIP (world wide knit in public). Vejret så en smule usikkert ud; men optimistisk startede vi med at placere os ude midt på Torvet i Esbjerg.

Senere blev det dog nødvendigt med noget overdækning - vi havde til alt held allieret os med Dr. Louise, som oven i købet havde været så venlige at tænde terrassevarmerne under deres store parasoller, så dér trak vi ind og fik varmen - samtidig med vi motionerede strikkepindene, naturligvis.
I forgrunden af billedet ses sponsor-kage fra Bilka:-)

Der blev strikket, gimpet, hæklet en smule og naturligvis snakket og grinet en hel masse. Deltagerne kom ikke bare fra Esbjerg og omegn, næh vi havde skam også deltagere fra Vejle og fra Haderslev:-)

Og selvom fingrene en overgang blev lidt stive af kulde, var der ikke een, der lod sig gå på af det. Efter ca. halvanden time klarede det op, og så var vi igen at finde ude midt på Torvet.
Tak til alle der deltog for en dejlig dag - jeg nød den i fulde drag. Og også tak til alle de nysgerrige, der lagde vejen forbi og spurgte lidt ind til arrangementet. I skulle tage og komme til næste år - det er vældigt hyggeligt:-)

3 comments:

Anonymous said...

Ja. . .og hvis jeg havde været hjemme, så havde jeg skam også gerne villet være der!! Men jeg havde desværre ingen ferie. . .

Der går intet over hygge!! (Og DET på torvet i min gamle by Esbjerg!!)

Mange hilsner fra Hanne i CH.

Fruen said...

Det ser bestemt hyggeligt ud hos jer i Esbjerg. Vi havde også en skøn eftermiddag på slottet i Sønderborg.
Knus Kis

Mysticia said...

ja tak det var rigtig hyggeligt! Næste år må vi hellere prøve om vi kan komme lidt før :-) Vi glæder os ihvertfald allerede!!