Monday, July 11, 2011

Jubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Så lykkedes det omsider - jeg var ellers ved at blive lidt nervøs...........spekulerede på, hvor mine 2 nye Golding-tene mon befandt sig henne i verden? Men al min uro er hermed gjort til skamme, for Søren smed pakken i favnen på mig idag med ordene: "Det her fik jeg lige af pakkeposten"!!
2 nye lækkerbidskener, som nok skal gå hen og blive et par af mine yndlings-tene, det er jeg slet ikke et sekund i tvivl om. Tsunamien af træsorten Purpleheart til venstre vejer sølle 15 g og Antiqued Rosette af valnøddetræ til højre vejer 30 g. Ihhhhhhhhhh, hvor jeg glæder mig til at spinde smukke garner ude i solskinnet:-) 

Og en lille ekstra detalje - pakken HAR været gennem tolden og er blevet kontrolleret - og lukket igen UDEN en medfølgende regning. Det anser jeg for at være sund fornuft:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

5 comments:

Susanne said...

Åhhhhh kære Karin! Stort tillykke med dine tene;0) Og hvor "sødt" af told DK. Tenene er uden afgift altid, ifølge told DK, men normalt vil de jo gerne have moms( 25%, fra landene uden for EU) og gebyr for at berøre pakken( 160,- ). Skønt du slap. Det gjorde jeg også med mine bitte små;0).
God fornøjelse med spinderiet! Knus

Karin Hørkilde said...

Tak Susanne - jeg ELSKER allerede mine nye små fine tene! Og man kan altså godt have en samling af mange favorit-tene, er du ikke enig?

Susanne said...

BESTEMTTTTTTTTTTTT kan man det Karin *GG*
Og det er jo med at købe, når det er muligt - man ved jo ikke om det kan lade sig gøre igen;0)
Jeg er utrolig glad for mine..... Og der er da stadigvæk plads til en enkelt håndten mere eller to................

Anonymous said...

De ser skønne ud!

Og fantastisk, at toldvæsenet også en gang imellem har gang i det grønne bånd! Det har jeg aldrig oplevet. Jeg har dog fået dem til at æde adskillige momsregninger fordi de måske liiiige havde været lovligt ivrige.

Ulla said...

Nøj hvor er du heldig, lækre tene og ingen told. Jeg har oplevet det grønne bånd uden regning en gang. Pakken med "velkommen til verden" gaver til min datter fra US svigerforældrene var åbnet og lukket igen trods værdi laaaangt over alle rimelige gaver.