Tuesday, January 3, 2012

Godt nytår

Jeg vil begynde med at ønske jer alle et rigtigt godt nytår. Jeg håber, 2012 vil blive et dejligt år for alle - for mit eget vedkommende kan jeg slet ikke forestille mig, det kan blive andet! 3 af vores børnebørn flytter tilbage til DK sammen med deres forældre, det 4. barnebarn trives og har det rigtigt godt sammen med sine forældre i Lux, Søren er blevet færdig med sin uddannelse, vores kaniner bor godt ude i garagen, og alt i alt kan vi kun være godt tilfredse.

Men................2012 bliver også det år, hvor der sker en smule nyt for mig. Jeg har nemlig for snart længe siden besluttet mig for at lukke mit lille designfirma. Og det er hermed gjort. Jeg lukker ikke, fordi jeg på nogen måde er færdig med at arbejde med tekstiler. Tvært imod, vil jeg sige. Jeg har som aldrig før lyst til at farve, spinde, karte, brodere, strikke, hækle osv. osv. Men..............på en eller anden måde er mine døgn ligesom blevet lidt kortere! Jeg synes ikke længere, jeg har helt så megen overskuds-tid, og jeg spekulerer lidt på, om det mon kan skyldes, at også jeg er blevet ældre? Tingene går ikke helt så hurtigt som før, middags-luren er en smule mere påkrævet og bliver ofte lidt længere end før, og jeg står heller ikke op sammen med Søren mere, når jeg har fri på hverdage; men bliver gerne liggende under dynen og snuer til klokken bliver både 7 og halv otte:-)


Jeg har heller ikke helt den sammen fornøjelse ved at bruge en hel weekend på at stå og passe en stand ved forskellige tekstile begivenheder og sammenkomster, som jeg har haft førhen. Og det har helt tiden være meningen, at det skulle være sjovt at drive K H Tekstil Design. Vi har herhjemme hele tiden været enige om, at blev det en skønne dag for surt/træls/kedeligt, så skulle firmaet bare lukkes, og så var den potte ude. Og det er den altså nu:-)

Jeg har ikke holdt noget ophørsudsalg eller lignende, og det er HELT bevidst. Jeg ligger (som I jo nok kan regne ud) inde med et pænt stort lager af spindefibre, strømpegarner osv. Og jeg sælger stadig ud af alle disse lagervarer; men jeg påtager mig ikke længere special-ordrer på nye eller gamle indfarvninger eller lignende.

Min hjemmeside er heller ikke lukket ned endnu - det bliver den på eet eller andet tidspunkt; men indtil videre får den bare lov at blive liggende derude i cyberspace.

Tak til alle I, der har fulgt mig gennem alle årene og har værdsat mig og mit arbejde i mit lille firma - det har været mig en stor fornøjelse at lære jer allesammen at kende:-)

P.S. Bloggen fortsætter som hidtil, så I kan stadig følge min gøren og laden!

9 comments:

Birte said...

Også et godt nytår til dig Karin. Ja valg skal træffes og der skal prioriteres, det skal respekteres. MEN jeg synes nu det er lidt trælst at du lukker din forretning. Jeg ønsker dig rigtig megen tid og energi til de ting du fremover vil i gang med.
Kh
Birte

Susanne said...

Kæreste Karin.
Helt rigtig skal der indimellem træffes beslutninger - nogle sværere end andre.Og denne her beslutning ved jeg "ikke bare er taget".
Jeg forstår dig til fulde - vi havde jo også en lille snak.......
Jeg er ærgelig på egne vegne - går glip af alle dine skønne farver på skøn uld ;-)
Glæder mig til at give dig et stort kram næste gang vi ses :-)
Knus
Susanne

Kirsten said...

Kæreste Karin

Du får altså også et kæmpekram af mig, næste gang vi ses :-)

Jeg forstår til fulde, når bægeret er ved at være fyldt godt op. Og det er rigtigt at sige stop inden det går ud over ens allernærmeste. Og du skulle også gerne have tid til de dejlige børnebørn, og passe på dig selv skal du også.

Så søde Karin, hatten af for en svær, men sikkert rigtig beslutning.

Knus fra Kirsten

Susses spindehjørne said...

Godt nytår til dig, og kan kun tilslutte mig de andre kommentarer. Glæder mig så over at du fortsat blogger og dele inspirationen ud.
Knus og kram.

Fruen said...

Kære Karin
Jeg slutter mig også til flokken. Jeg har fuld forståelse for din beslutning og sender mange gode tanker til dig. Jeg glæder mig dagligt over dine skønne skønne indfarvninger. Dejligt at du stadig kan følges her på siden og deler med os.
Knus Kis

Karin Hørkilde said...

Jeg kan kun sige alle I 5 skønne spinde-kvinder en stor, stor tak for jeres søde ord - jeg er meget rørt og sidder med en stor klump i halsen. Jeg er så glad for at have lært jer allesammen at kende, og jeg glæder mig til at se jer igen og give jer alle et stort knus.

Susanne - vi havde nemlig en lille snak om dette emne, så du ved jo om nogen, at denne beslutning ikke er helt ny:-))))

Kirsten og Birte - I har helt ret i, at man indimellem skal prioritere og træffe nogen valg. På den måde vælger man noget fra; men i samme åndedrag vælger man altså også noget andet TIL!! Og det er såmænd slet ikke så ringe endda:-)

Jeg fortsætter ufortrødent på bloggen, og I vil opdage, at der ikke bliver den helt store forskel på, hvad jeg går og laver! Forskellen ligger sådan set bare deri, at jeg nu laver tingene lige præcis, når JEG har lyst til det - og ikke når kunderne efterspørger det. For jeg kan da slet ikke lade være med at farve, karte, spinde, strikke, brodere, væve osv. osv.

Og heldigvis vil vi fremover stadig mødes gennem Spindeforeningen og måske også andre små tiltag, og det er HELLER ikke så ringe endda.

Masser af knus og kram og kærlige tanker til jer alle!!!!

Anne Marie said...

Og så er vi jo bare nogen der glæder os til at have dig hele tiden :o)

Knus fra Lux

Karin Hørkilde said...

Åh Anne, hvor er du sød:-)))))) Glæder mig til at skrive mail til jer imorgen - nu er det vist på høje tid at komme til køjs efter en dejlig spindeaften i pragtfuldt selskab på Midtgård. Stort knus til jer alle 3

Irene said...

Jeg er lidt sent ude, har først fået læste din nytårsindlæg i dag.... men jeg forstår dig. Alt har sin tid og med alderen bliver man bedre til at privioterer ... jeg taler af erfaring ;o)