Saturday, April 14, 2012

Stampe er flyttet ind

Så er kanin nr 4 flyttet ind på Kornvangen. Denne gang er det en dværgvædder ved navn Stampe. Stampe er en sød kanin, der er vant til at blive snakket og kælet med, og han har desuden prøvet at gå/hoppe rundt i snor. Han er bare SÅ sød, og vi er allerede gode venner. Og så kommer han fra et dejligt hjem hos Else og Kaj Thaysen i Løgumgårde:-)))))

7 comments:

Silkemor said...

Åh, hvor ser han da bare supersød ud,Karin.
Stort tillykke med ham.

Knus fra Kirsten

Karin Hørkilde said...

Tak Kirsten - han er simpelthen bare dåre-dejlig!!!! Og Else og Kaj er jo bare så søde, jeg kan ALTID ringe til dem, hvis der er noget, jeg er i tvivl om eller kaninerne hænger med ørerne;-)

Knus

Inges uldprogram said...

Ja, han er da bare så sød og fin.
Den der kartemaskine Karin. Købte du den simpelthen over there?
Jeg tænker told og fragt for sådan een. Den er jo tung??

Tanja said...

Hvor er han sød :) Jeg så på facebook at du overvejer at skulle gå tur med ham. Det håber jeg at vi får at se, jeg her lidt svært ved lige at forstille mig :)

Karin Hørkilde said...

Inge - kartemaskinen er købt i Tyskland. Den ville blive alt, alt for dyr at få hjem fra USA! Tjek wollinchen men pas på.....det er fristende;-))

Tanja - vi øvede os faktisk lidt idag. Og det gik fint indtil han lige pludselig besluttede sig for, at nu skulle jeg ikke have kommandoen længere. Han vred sig et par gange og vupti var han fritgående i haven. Men han nåede vist ikke rigtigt at opdage friheden, før jeg resolut snuppede ham og satte ham tilbage i buret. Selen skal vist liiiige sidde lidt strammere;-))))))))))))

anne marie said...

Kristian og jeg har lige tjekket Stampe ud, og Kristian kastede sig straks mod computeren, så det må betyde "jeg glæder mig til at klappe ham" :o)

Tillykke med den - ihh hvor vi glæder os til at prøve at gå tur :o)

Karin Hørkilde said...

Og jeg glæder mig, til I kommer, så jeg kan vise vores lille søde Stampe frem. Men først kommer vi ned til jer, og det er heldigvis meget, meget snart, og vi glæder os helt vildt. Vil du give både Kristian og Troels et stort knus fra mig:-)