Friday, April 27, 2012

WWKIP-dag

Igen i år er vi et par stykker, der arrangerer WWKIP-dag (world wide knit in public) på Torvet i Esbjerg. Efter lidt diskussion frem og tilbage i Strikkecafeen i Kirkegade vedtog vi at afholde dagen lørdag den 9. juni fra kl 10 - 16. Og det betyder altså ikke, man SKAL opholde sig på Torvet i samtlige 6 timer. Har man en time eller 2 til rådighed, er man også mere end velkommen til at dukke op med sit strikketøj (eller andet håndarbejde), en stol og øvrig forplejning i form af mad, drikkevarer, solcreme og sidst men ikke mindst SNAKKETØJET:-)

Dronning Louise har som sædvanligt været så søde at stille sig til rådighed, hvis det - mod forventning - skulle blive dårligt vejr. I så fald sidder vi under de store parasoller og strikker.

Vi håber at se rigtigt mange til denne hyggelige dag, hvor der også vil være hjælp at hente, hvis man skulle være kørt fast med eet eller andet, mangler inspiration osv.

VEL MØDT!!

Med kærlig hilsen 

Karin

1 comment:

Mysticia said...

ØV! Sikke dårlig min vagtplan er i år. Det kan jeg HELLER ikke komme med til! Rigtig god dag til alle der møder op. Det var rigtig hyggeligt sidste år!!