Sunday, April 1, 2012

Heldige migJeg er simpelthen så heldig!!!!!!!! En tidligere kollega i Bilka, Vibeke, og hendes mand Preben har 3 gotlændere. Og disse får er jo blevet klippet, som den slags skal. Og minsandten om ikke Vibeke så er så sød at skrive til mig og spørge, om jeg er interesseret i noget uld. Jeg må få det, hvis jeg vil hente det. Om jeg vil...............

Igår, da jeg havde sovet til middag, startede jeg Fiat´en og kørte en tur til Obbekær og fik en kop the og lækkert hjemmebag og var derefter med Vibeke rundt for at besigtige bedriften. Fårene var nyklippede og fine, og gæssene var ikke ubetinget begejstret for at se os gå rundt i deres indhegning! Og de var SLET ikke interesserede i, vi stod og kiggede på deres rede med mange fine æg i!

Jeg vendte hjem med 2 hamme, den første ligger på gulvet på billedet herover, hvor jeg har fået sorteret det værste halm og andre ting og sager fra. Og herunder ses den vaskede uld, som nu er bredt ud på et tørrestativ. Og som Søren siger: "Der lugter sgu godt nok af ged i den kælder!!!!!" Hmmmmmmm, måske ikke helt ged; men noget der læner sig kraftigt op af! Det lugter ikke specielt godt, når man vasker råuld; men det bliver rent og fint og dejligt at karte og spinde, og det er jo det vigtigste:-)

TUSIND TAK Vibeke og Preben, fordi I tænkte på mig. Det var sødt af jer.5 comments:

Irene said...

Jeg føler med ham Søren ;o) ... men sikke heldig man kan være.

Silkemor said...

JA, sikke heldig du er. Og når først det grove sorteringsarbejde er gjort, er det jo superlækkert med sådan en gang frisk uld.
Rigtig god påske til jer:-)
Knus

Karin Hørkilde said...

Åh Irene -så slemt er det altså heller ikke. Og jeg har bagt en hel æskefuld småkager til ham, så det kan da læge lidt på såret, synes du ikke? Iøvrigt er det jo i kælderen og ikke i stuen, det lugter:-)

Kirsten - sådan en portion friskvasket uld er nemlig ikke sådan at kimse af. D er uperlækkert og jeg glæder mig til at få tid til at arbejde med det. Men først er der sådan ca 117 andre projekter, der lige er lidt vigtigere;-)

Håber osse du og familien får en skøn påske:-)

Knus

Anonymous said...

Hvor dejligt!! Vil du farve på det eller skal du lege med de smukke naturlige grå gotlænderfarver?

Inges uldprogram said...

Ejjjj det ser fint ud. Du har haft travlt Karin.