Wednesday, December 3, 2014

Pæn indpakning

Der skal naturligvis være noget godt i en julegave. Jeg tænker meget på modtageren, når jeg giver en julegave, så jeg bliver aldrig tilhænger af lodtrækning om julegaver. Jeg forstår ikke konceptet i at købe gaver til en ukendt modtager - man kan nøjagtigt ligeså godt bare bytte penge, og hvor sjovt er det lige?

Når jeg giver - og især laver - en gave, ligger ser som sagt mange tanker bag. Men indpakningen er for mig mindst lige så vigtig. Det er IKKE ligemeget, om der er sat et kærligt kort ved pakken, eller om båndets farve passer til papiret. Kald mig bare fjollet; men jeg ser altså nøje på den slags, og jeg ved osse, at andre gør det samme. Det gælder f eks modtageren af denne lille gave.

2 comments:

Janne said...

Åh, hvor sødt :)
En rigtig god gave, er for mig når giver har fanget og husket et eller andet jeg i årets løb har manglet eller ytret ønske om. Så har jeg nemlig haft givers opmærksomhed og giver har tænkt på mig. Det kan man jo kun blive glad for.

Karin Hørkilde said...

Præcis Janne!!!!! Det er lige nøjagtigt sådan noget, jeg bliver rigtig glad for - det er sådan noget, der tæller. Og varmer:-)