Wednesday, February 28, 2007

Posten kom lige forbi........


med denne pakke til mig. Ja, og hvad så??? Jo, ser I, den kommer fra Farvekompagniet Granat og indeholder pulvere i forskellige farver - hver især indpakket i avispapir. Er det dog ikke skønt, at der stadig er nogen, der bruger aviser til dette formål?? Det er virkelig sådan noget, jeg falder pladask for. Nemt og billigt og helt perfekt! Selve pulveret er heller ikke at foragte, tjek min hjemmeside under punktet Håndindfarvede fibre for at se, hvad jeg mener!!
Det er ikke frygteligt mange tekstile projekter, jeg har haft gang i det sidste stykke tid. Vi har haft travlt med at renovere vores gang - ikke en særlig stor een af slagsen; men det er een af dem med en MASSE døre i, og det tager altså bare tid. Nå; men den er blevet rigtig pæn - lige præcis, som vi gerne ville have den.

Derudover er jeg så kommet en smule igang ved væven. Unægteligt kun en smule; men lidt har jo osse ret, og man kan i hvert fald danne sig et lille indtryk af, hvordan det færdige resultat bliver. Se bare her:
Jeg synes virkelig, det ser brandgodt ud, og det er bestemt ikke sidste gang, jeg laver en trend med mange forskellige garnkvaliteter i. Når det så også skal væves ret løst, gør det ikke så meget med en løs trendtråd hist og pist. Eller............ det gør det i hvert fald ikke her hos mig!! Læseren med det skarpe øje vil nok også have opdaget, at jeg ved farveskift bare binder trådene sammen og lader en ende på 5-8 cm blive hængende. Det er en del af designet - bestemt heller ikke noget, man normalt bruger i væve-verdenen. Men hvem har dog lige sagt, det hele skal være så normalt???? Der bliver muligvis lidt sjov, når jeg skal til at lave kanter - jeg har nemlig forestillet mig, jeg skulle igang med at free-forme. Men lad os nu se, når jeg engang når dertil...No comments: