Sunday, April 15, 2007

Strømpefibre og sko
Nogen har eet eller andet med fibre, andre har eet eller andet med sko! Jeg har noget med fibre og sko! Fibrene herover er en blanding af uld fra en hvid schæfer (ca. 25%) og sjatfarvet jacobsuld (ca. 75%). Hundeulden har jeg først sorteret ved at sidde med en pincet og pille de fleste dækhår fra. Jacobsulden er farvet lige efter klipning og en mindre vask efter princippet "farver bliver blandet og hældt på, og så lukker jeg øjnene og håber på et godt resultat". Det synes jeg, det blev men har ikke lige kunnet bestemme mig for, hvad fibrene skulle bruges til. Idag kom ideen så til mig, ulden skulle først flickes og dernæst blandes med schæferulden i kartemaskinen. Som sagt så gjort, resultatet ses på det nederste billede. Jeg vil spinde det på min Bosworth-håndten på 36 g. Så kan det nemlig uden videre foregå dér, hvor jeg kan holde ud at være (jeg ER altså ikke god til alt for megen varme, så derfor har jeg flere gange idag været nødt til at trække enten indendørs eller op bagest i haven, hvor der både er skygge og luft).Og så til dét med skoene......... Jeg indrømmer blankt, jeg har en svaghed for sko. Fine sko, støvler til at vandre i, støvler til at være pæn i, gummistøvler, sko til at sumpe rundt i herhjemme, gode sko jeg kan holde ud at have på en hel laaaaaaang arbejdsdag osv. osv.

Min chef havde nævnt disse nye, superlette, maskinvaskbare sko, som kan købes i et utal af mere eller mindre selvlysende farver, og som f.eks. kan købes i Din grønne Skobutik i Blåvand. Så igår kørte Søren og jeg et smut derud, og jeg fik fat i et par Crocs, som er helt vidunderlige at have på. Jeg glæder mig næsten til at komme på arbejde imorgen - jeg glæder mig i hvert fald til at gå rundt i dem og ikke et par flade, elendig par sko uden ordenlige skridsikre såler. Men....... jeg faldt så også over det andet par sko her på billedet - de er også helt perfekte til mine fødder. Og når man finder noget, der bare passer perfekt, gælder det om at få det købt i en fart, så man ikke er nødt til at køre tilbage efter det. Dette er et af mine mottoer!!
Nu vil jeg forlade computeren igen for at gå ud i haven eet eller andet sted og få gang i min håndten. Og passe gryden, der står med 400 g bluefaced leicester i, der gerne skal få nogen rigtig fine farver.........................

3 comments:

Laila-H said...

så er vi to af slagsen, og det er nogle lækre sko, du der har købt

Karin Hørkilde Jensen said...

Hej Laila.

Ja, de er vildt fede. Jeg har gået i mine crocs hele dagen på arbejde - jeg FATTER ikke, hvorfor jeg ikke har købt sådan et par noget før. Og de andre sko havde jeg på til og fra arbejde, og de er nøjagtig lige så lækre!!
Jeg forstår ikke, der er nogen, der ikke har fokus på fodtøj - tænk på, hvad vi udsætter vores fødder og ben for med al den ståen og gåen i løbet af en lang dag....

Kærlig hilsen Karin

Bente said...

Sødeste Karin.

Man skal aaaaldrig misse en chance, hverken for sko-indkøb eller andre former for indkøb... hi