Thursday, September 20, 2007

En dejlig dag.........


............er det, når man er så heldig at modtage så vidunderlig en sammenplantning, som jeg har været idag. Tak, kæreste du, som har beriget min dag med denne smukke gave!!!!!!

Jeg var faktisk i fuld gang med at hælde farve på disse før så hvide BFL-fibre, da blomsterbudet bankede på døren. Iført engangshandsker (som iøvrigt var totalt overflødige, jeg har 5 blå fingre, arg!!!!), et ikke særligt pynteligt forklæde og nogen endnu mindre pyntelige lyserøde plastiksutter, har hun sikkert tænkt sit, da jeg kom susende op af kældertrappen og videre hen til hoveddøren for at se, hvem det dog var, der stod derude. Men.............hun lod sig ikke mærke med noget, smilede blot venligt og overrakte mig sammenplantningen, og så kørte hun igen. Hmmmmmmm, jeg skulle måske overveje min påklædning en smule - osse selvom jeg bare skal farve?????

2 comments:

Tove said...

Så fine farger. Jeg liker spesielt godt gråfargene. Hva slags fargestoff bruker du? (Blomsterbudet fikk kanskje nok ideer til en ny roman ved å se deg... har du tenkt på det?)

Karin Hørkilde Jensen said...

Hej Tove.

Ha-ha, nej det havde jeg SLET ikke tænkt på, fnis!!
Jeg bruger Remazol til at farve med. Og når man farver, som jeg gør, får man en MASSE nuancer foræret - ganske gratis!! Det er ret fedt - tit er det overgangene imellem de farver, jeg har blandet, jeg er mest vild med!