Tuesday, March 4, 2008

Færdigt garn

Pyh, så blev jeg endelig færdig med at spinde garnet i forårs-farver. 1 kg er altså temmelig meget - osse selvom der er mange smukke farver at kigge på undervejs. Havde det været et ensfarvet garn, havde jeg afgjort ikke været færdig endnu. Det er altså bare ekstremt afgørende for mængden af det færdigspundne garn her i huset, at der er farver på fibrene. Jeg har altid frygteligt travlt med liiiiiiige at spinde lidt mere for at se, hvordan den næste farve gør sig på spolen.

Og her hænger garnet til tørre. Det SER altså brandgodt ud, og jeg glæder mig meget til at få det sendt afsted til rette vedkommende.

Søren havde fødselsdag i går, og det blev fejret søndag med gæster fra Fyn samt Sørens døtre, svigersøn og vores 2 (meget snart 3) børnebørn. Vi er så heldige at skulle passe de 2 små, når deres lillebror/-søster skal bringes til verden, det glæder vi os bare SÅ meget til!!!

Og ingen fødselsdag uden en tilhørende lagkage. Men når man kun er 2 til at spise kagen, er det enormt praktisk at have et par mini-springforme som dem, jeg i sin tid købte hos Isabella Smith. Det er altså lidt mere overskueligt at spise lagkage i 2 dage og så have den ryddet af vejen, end at skulle slås med en kæmpestor kage. Ja, Søren er sådan set vild nok med lagkage - og for ham gør det ikke noget, den er nogen dage gammel; men dér sætter jeg altså grænsen. Jeg kan godt spise fløde dagen efter det er pisket; men så er det altså også slut. Hmmmmm, man er vel en smule forvænt, når man står og arbejder med det hver eneste dag.

3 comments:

Liselotte said...

Hvor er det dog blevet SMUKT, Karin :-)

Tillykke med Søren :-)

Karin Hørkilde Jensen said...

Tak Liselotte. Nu venter jeg bare utålmodigt på det skal blive tørt, så jeg kan få sat en fin bandarole på og få det afsendt;-))

Jette said...

Uh-det der bambus.Det er godt nok fristende