Sunday, March 23, 2008

Tilbage til normale tilstande

Så er jeg tilbage igen efter et par skønne men også temmelig seje dage, hvor Søren og jeg har været Morfar/Bedste på FULD tid. De 2 skønne piger fra Holsted har nemlig fået en lillesøster, Victoria Anne, og imens hun skulle bringes til verden, skulle vi se efter Evelyn og Elizabeth. Søde har de været - helt fantastiske faktisk - men det er unægtelig noget af en forandring fra vores sædvanlige stille hverdag her på matriklen. Jeg har ikke fået hverken spundet eller kartet så meget som en enkelt fiber - et par børnevanter er det blevet til, og det var så den påske!!
Pigerne har sørget for en hel del underholdning, her er det f.eks. Elizabeth, der får is. Det passer hende gevaldigt godt, skulle jeg lige hilse og sige.

Ingen ferie hos Morfar og Bedste uden en gang bagning. Her er Evelyn i fuld gang med at stikke kager ud med sine nye forme. Elizabeth er ikke stor nok til at stikke kager ud; men hun kunne godt lide dejen (både rå og bagt!!)


Jeg rundede lige Rema 1000 og fik nogen flere baljer med hjem til brug ved markeder, fåredage o.lign. Og til STOR underholdning for pigerne, som bl.a. brugte dem til at sidde i, lægge legetøj i osv.
Og her er så det sidste nye skud på stammen, Victoria Anne i armene på den stolte fader. Hvor er det bare skønt at være bedstemor til 3 så dejlige tøser;-))

3 comments:

Annie said...

Tillykke med tre'eren!
De ser aldeles yndige ud, alle tre tøsebørn.

Karin Hørkilde Jensen said...

Tak Annie. Ja, de er simpelthen bare SÅ skønne.
Og nu puster vi så ud - det tærer lidt på kræfterne at skulle se efter sådan et par størrelser;-))

kirstens strik said...

Stort tillykke herfra også. Og ja, det tærer på overskud og kræfter at passe sådan nogle små prinsesser. Men dejligt er det jo.Som Bedste lægger man jo alt andet til side og koncentrerer sig 100% om børnene, for så bagefter at være hamrende træt, men med en skøn fornemmelse i maven.

Hvor er de altså dejlige, alle 3.