Monday, August 18, 2008

Flere weekendbilleder

Så smuk var udsigten ud over havet - jeg er vild med Omø. At tage færgen derover sætter både min søster og mig tilbage til barndommens stunder, hvor vi tit tog færgen over til mormor og morfar på Ærø. Den samme ro og stille forventning breder sig, når vi kører ombord på færgen til Omø og sætter os ved et bord for at afvente sejlturen og senere ankomsten til et vidunderligt sted, hvor det først og fremmest drejer sig om at hygge sig, have det rart og slappe af. Det er jeg sikker på, der vil blive mange muligheder for i det nye, lækre sommerhus.
Og her et billede af broen på færgen mellem Stigsnæs og Omø. Det er svært, for ikke at sige umuligt, at se, der står Omø på skiltet; men det gør der altså.
Tak til min søster og svoger for en aldeles pragtfuld weekend, både hjemme og på Omø. Det må altså ikke vare for længe, før vi gør det om igen!!

4 comments:

Fru Sørensen said...

Tak for din søde kommentar på min blog, kære Karin :-)
Jeg kan se at du også har haft en skøøøøn weekend. Din søsters sommerhus ser FANTASTISK hyggeligt ud. Lige sådan nogle dejlige materialer jeg godt kan lide, og som passer til ø-klimaet.

Charlotte Illum Larsen said...

Der er noget helt specielt ved en færgetur til en ø... man indstiller sig mentalt til gode oplevelser... hilsner fra Ærø

Anonymous said...

Altså der bragte du lige mig tilbage til min barndom...jeg boede 500 meter fra Stigsnæs færgehavn...var ofte på Agersø. Ikke så tit på Omø, da den jo lå laaangt væk...Men jeg gik i skole på Stigsnæs og havde klassekammerater både fra Omø og Agersø...Tak for reminderen :-)

Karin Hørkilde Jensen said...

Charlotte - Ærø er bare ØEN over alle øer. Vi kom der meget som børn, var på besøg hos morfar og mormor, hvor vi blev forkælet til op over begge ører;-))

Anne - selv tak;-)) Dejligt at kunne frembringe lidt gode minder.

Kirsten - min søsters hus er intet mindre end HELT perfekt. Smukt og stilfuldt og rigtig, rigtig dejligt.