

Nederste bund blev lagt på kagefadet, jeg smurte et tyndt lag flødecreme på og lagde derpå et godt lag brombær. Ovenpå brombærrene kom der et tyndt lag flødecreme til at klistre den næste bund fast med hvorpå der kom resten af flødecremen samt fløden.
Øverste bund blev glaseret med hvid glasur, en lille smule mørk glasur blev fyldt i en sprøjtepose og blev sprøjtet i en tynd spiral ud over den hvide glasur. Straks derefter trak jeg en kniv gennem spiralerne, så det dannede en slags "edderkoppespind". Glaseringsmetoden er supernem og enkel og så ser det altså bare godt ud. Det minder mig om dengang jeg stod i lære, i det pågældende bageri lavede vi mange Heiberg-tærter, en mazarintærte, der var glaseret på netop denne måde.
1 comment:
Ak ja.
Min Farmors hindbærlagkage var ALTID pyntet med flødeskum og hendes berømte "zig-zag-gaffel-føring".
Den smagte rigtig godt og bundene var lavet på kartoffelmel og luftige som bare.
Jeg har arvet opskriften, men det er dælme længe siden den har været luftet. Måske skulle man ?
Post a Comment